Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apuhoz vagy anyuhoz menjek?

Apuhoz vagy anyuhoz menjek?

Figyelt kérdés

5 évig az apuval és a mamával éltem. A mama halála után apu eladta a régi házat, és költözött, ami idő alatt anyuhoz mentem.

Apu ma kifizette az új lakást, és szeretné, ha visszamennék. Anyu meg azt szeretné, ha nála maradnék.

Apu szerint anyunál lenne rosszabb, anyu szerint meg apuval. A szüleim elváltak, sajnos mindkettő rosszat állít a másikról. Mindketten 100 százalékig biztosak abban, hogy náluk jobb lenne, de döntenem nekem kell.

A baj, hogy apu olyan helyen vett lakást, ahol szívesen laknék, évekig vele laktam, de közben anyutól is mindent megkaptam.

Ez így nem jó, hogy választanom kell anyu meg apu között, mert akihez nem megyek, azt biztosan nagyon meg fogom bántani.

Ami tény: valakit biztosan meg kell bántanom, nem tudok úgy dönteni, hogy ne bántsam meg egyiküket.

2011. szept. 12. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ha ilyen hosszú időt töltöttem volna el apukámmal, akkor nála maradnék, bár nem tudom anyukáddal mennyi ideig voltál.

Viszont tényleg szemétség ez a helyzet tőlük.

2011. szept. 12. 22:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindkét helyen nem lehetek, ebbe egyikük sem egyezik bele.
2011. szept. 13. 08:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Döntöttem, mert sajnos döntenem kellet, apuval éltem eddig, hozzá megyek vissza. De anyut nagyon megbántottam vele, ezért rossz érzésem van.

De ha fordítva csinálom, akkor aput bántom meg ugyanígy, tehát mindenképp rossz érzésem lenne. :(

2011. szept. 13. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne érezd rosszul magad miatta!

Mármint ez természetes, hogy így érzel, de nem a Te hibád! Ők hoztak Téged ilyen helyzetbe és nem fordítva!

2011. szept. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!