Hogy puhítsam meg apumat?
tegnap este tesómmal és a barátaival elmentünk szórakozni nekem meg tesómnak negyed12-re kellett haza érni mert utolsó troli 23:00-kor van. mi meg eljöttünk vele de közben bementünk egy boltba és ott voltunk egy darabig míg apum felhívott h mindjárt éjfél és hol a jó égbe vagyunk. persze ma reggel avval nyitott h ő elment labda mert h nem fog sehova se elengedni mert legalább annyi nem volt bennünk h egy telefonfülkéből felhívjuk h késünk egy picit ő meg halálra aggódta magát. volt már ilyen 1-2 szer és akkor is mondta h nem mehetek sehova aztán pár nap múlva meg már mehettem, de most annyira komolyan mondta :/ valami tippet adjatok hogy hogy puhítsam meg mert jövőhét hétvégén is menni szeretnék tesómmal szórakozni
16/L
az utolsó megszólalásodig még együtt is éreztem te ostoba r*banc.:) ezek is válaszok voltak. nem biztos hogy az a jó megoldás ha ott nyarvogsz hogy de én el akaroook menniiiiii..
16 éves vagy, de nem látszik nagyon...
nekem is voltam késéseim, de az nem ilyen tájban volt, hanem max 9 körül. hát ez van, engem eddig engednek el 15 évesen. igaz, a tesóddal voltál, de most legalább megtanulod hogy időben hazaérj. ha én is megúsztam volna minden büntetést, akkor soha nem érdekelne mikor kéne hazaérnem, mert minek, úgyse lesz semmi.. így legalább következő alkalommal lesni fogod az órát, ebben biztos lehetsz:) egyébként csak a többieket tudnám idézni.
"jó akkor menjetek a pics.ba nem kell válaszolni ha nem tudtok semmi értelmeset írni"
???
szerintem inkább gondolkozz el valamin
komolyan miért nem tudsz előre gondolkodni???
basszus felhívom fatert ne nyavajogjon ennyi és biztos lehetsz benne hogy nem kell pitizned soha.
bírom apucit 20*is rajtad röhög mert képtelen vagy egy telefont megereszteni erre megint nem enged el,20évesen is majd itt fogsz tartani hogy 12re haza kell menned mert nincs AGYAD gondolkodni.
4.5éves a lányom de már rájött ha rajzol valami szépet kap fagyit. több esze van mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!