Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkoholistának számít az, aki...

Alkoholistának számít az, aki min. Hetente 2-3 alkalommal részegen jön haza?

Figyelt kérdés
A párom 23 éves, van egy zenekarjuk és heti 2 próbájuk, ami után általában részegen jön haza. És hétvégén is minimum 1szer elmegyünk bulizni, ahol szintén lerészegedik. Azt mondta így érzi jól magát. De valamelyik nap hajnali fél 4kor jött haza, és reggel 6kor keltünk, mert mentünk munkába. Aggódom érte, de szóvá nem tehetem, mert én leszek a bunkó.
2011. szept. 11. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen naív. A párod nem gyengén alkesz és ez egyre csak rosszabb lesz. Ha már most az italhoz kell nyúljon, hogy jól érezze magát, akkor szerinted mi lesz majd ha jön a gyerek és vele együtt a gondok is? Ha nem tudod elfogadni, hogy egy alkoholista mellett élj, akkor még most hagyd ott. Megváltozni nem fog, ezt te is tudod. Arra viszont számíts, hogy később majd amíg te egész nap talpalsz, neveled a gyereket, addig is kocsmázni fog járni és a 24 órás műszakodba az is benne lesz, hogy fényesre nyald a kis fenekét, hogy méltóztatott hazajönni és kiszolgálhatod őt is.
2011. szept. 11. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Pontontosan ilyen volt az első hapsim. Amikor hazafelé össze találkozott a haverjaival már nem jött haza csak éjjel. Láttam a szomszédnő, hogy járt az ígérgető részeges férjével, még meg is verte. Azt mondtam 19 évesen na neken ez nem kell. Csá vissza adtam a gyűrűt. Térden állva könyörgött állandóan követett évekig esküdözött. Pedig egy évre a szakítás után megtaláltam a mai párom. És még akkor is mindig jött hol józanon hol részegen.

Az új párommal több mint 20 éve vagyok és nem iszik, család szerető rendkívül jó ember.

A részeges volt pasim láttam a múltkor hót részegen tántorgott az utcán.

Na ha ez kell neked hajrá. Dumáld be magadnak, hogy áá ez nem olyan csak ekkor meg akkor iszik.

Most pia aztán kábszer.

Szar ember aki csak itallal tudja jól érezni magát.

Az a nő meg hülye akinek nincs tartása és nem lép ki azonnal egy ilyen szarból.

2011. szept. 11. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudnék egy ilyen emberrel együtt élni !
2011. szept. 11. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Amúgy meg baromság, hogy "a zenészek ilyenek", az én barátom is zenekarban játszik, és próbán nem isznak. Pedig van a helyen kocsma is, de olyankor nem szokott inni. Hétvégén megyünk el egyszer.

De eleve alkoholista az, aki nem tud mondjuk egy-két sörnél megállni. Volt ilyen exem, aki elkezdett inni, és a s.eggrészegségig nem állt meg, hát én ott hagytam, nekem olyan nem kell. A mostani párommal múltkor beültünk a barátokkal, és két kört ittunk, nem többet. Nem az az alkoholista, aki néha iszik 1-2 pohárral, hanem az, aki nem tud ott megállni.

2011. szept. 11. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy amíg a szabadidődben vársz arra, hoyg használható, partneri állapotba kerüljön a párod, azalatt más nők a barátjukkal szerelmeskednek, és Te is azt tehetnéd, ha nem szeretné jobban nálad az alkoholt a fiú.
2015. dec. 13. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!