Alkoholistának számít az, aki min. Hetente 2-3 alkalommal részegen jön haza?
Pontontosan ilyen volt az első hapsim. Amikor hazafelé össze találkozott a haverjaival már nem jött haza csak éjjel. Láttam a szomszédnő, hogy járt az ígérgető részeges férjével, még meg is verte. Azt mondtam 19 évesen na neken ez nem kell. Csá vissza adtam a gyűrűt. Térden állva könyörgött állandóan követett évekig esküdözött. Pedig egy évre a szakítás után megtaláltam a mai párom. És még akkor is mindig jött hol józanon hol részegen.
Az új párommal több mint 20 éve vagyok és nem iszik, család szerető rendkívül jó ember.
A részeges volt pasim láttam a múltkor hót részegen tántorgott az utcán.
Na ha ez kell neked hajrá. Dumáld be magadnak, hogy áá ez nem olyan csak ekkor meg akkor iszik.
Most pia aztán kábszer.
Szar ember aki csak itallal tudja jól érezni magát.
Az a nő meg hülye akinek nincs tartása és nem lép ki azonnal egy ilyen szarból.
Igen.
Amúgy meg baromság, hogy "a zenészek ilyenek", az én barátom is zenekarban játszik, és próbán nem isznak. Pedig van a helyen kocsma is, de olyankor nem szokott inni. Hétvégén megyünk el egyszer.
De eleve alkoholista az, aki nem tud mondjuk egy-két sörnél megállni. Volt ilyen exem, aki elkezdett inni, és a s.eggrészegségig nem állt meg, hát én ott hagytam, nekem olyan nem kell. A mostani párommal múltkor beültünk a barátokkal, és két kört ittunk, nem többet. Nem az az alkoholista, aki néha iszik 1-2 pohárral, hanem az, aki nem tud ott megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!