Milyen szöveget lehet egy koszorúra iratni?
Figyelt kérdés
A keresztapám halt meg, aki a szüleim jó barátja volt. Együtt adná a koszorút a család... Nem szeretnénk rá sablonszöveget íratni. Kérlek, segítsetek!
Köszönöm
2009. ápr. 22. 13:33
1/10 anonim válasza:
Én azt szoktam mindig, hogy "Találkozunk." Erőt ad, hitet ébreszt, vigasztal.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó.
2009. ápr. 22. 14:14
3/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyire volt fiatal a keresztapád, én egy 29 éves barátnőmnek azt írattam a koszorújára, hogy:"Álmodtál egy jövőt, gyönyörűt és szépet, de a kegyetlen sors közbelépett."Az apukám sirkövére pedig azt írattam, hogy :"Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek."-szerintem ezt is lehet szalagra íratni.Én annó, amikor apukám meghalt nagyon sok sírfeliratot gyűjtöttem össze és a rövideket szoktam szalagra írattani is.
4/10 anonim válasza:
Én mindig a "Fájó szívvel kísér(ünk) utolsó utadra-t szoktam íratni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. ápr. 22. 14:24
6/10 anonim válasza:
Emleked szivunkben tovabbra el, fajdalommal bucsuzunk: tibi, manci...
7/10 anonim válasza:
Soha nem múló szeretettel,emléked szivünkbe zárva búcsúzunk Tőled:
8/10 anonim válasza:
Kegyeletet tisztelő ember véleménye. Pont azért, hogy kerüld a sablonokat: Csak a nevedet. Mindenki (Te is, akik látják is) azt gondol rá, ami abban a pillanatban éppen a legfontosabb neki. Én is így búcsúztam a keresztmamámtól, keresztapámtól, a családom és a magam nevében, és senki (kívülálló harmadik) nem kifogásolta. Mindenki a helyére tudta tenni a fejében. Egy különleges szeretetet egy ilyen "különcséggel" is ki lehet fejezni.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2009. ápr. 24. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!