Öcsémnek holnapután lesz a születésnapja. Arra gondoltam, hogy elviszem egy szórakozó helyre meglepetésként. Hova vihetném? Ahol legalább én is kicsit el lehetnék.
Első vagyok.
Az én gyerekemnek tetszett a planetárium, mikor voltak a sulival, szóval nyugodtan viheted.
Jó egész napos program volt még felmenni a Gyerekvasúthoz (61-es villamos végállomás), onnan gyalog a János-hegyi kilátóhoz, és libegővel mentünk le a hegyről. Annyira nem is volt drága szerintem, és nektek amúgy is csak diákjegy kell. Ha nem esik, természetesen, és már kezdenek sárgulni a fák is.
Esetleg hajóval átmehettek a Hajógyári-szigetre, ott egy jó nagy csúszda park, és mindig vannak programok is, vagy a Margit-szigetre, ott is mindig van valami hétvégente.
Szuper buli a Cirkusz is, de az egy komoly vagyon sajnos. :( Nem tudom, mennyit tudsz rászánni.
A fiúk szokták élvezni a Közlekedési múzeumot, vagy a Vasúttörténeti parkot, illetve nem tudom, van-e pl. gokartozási lehetőség a környéketeken, megfizethető áron.
Szerintem a mozi se rossz, a Verdák2 most még biztos megy valahol.
A Tropicarium tökéletes ötlet, de a Planetárium is tetszhet neki, ha olyan előadást keresel ami inkább gyerekeknek való.
Viszont állatmenhelyről nem hozhattok kutyát, ha nincs veletek valamelyik szülő.
Tropicarium: A Camponában van, Budatétény vasúti megállónál kell leszállni a Fehérvárra vagy Pusztaszabolcs-Dunaújváros felé menő vonatokról. (A Martonvásáriak nem jók oda!)
A Déliből indulnak oda a vonatok, de Kelenföldön is fel lehet szállni. (Egybe meg lehet venni a vonatjegyet a lakóhelyedtől Budatétényig, nem kell külön Lakóhely-Bp és Bp-Budatétény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!