Hogy keressem meg a testvéreimet?
Figyelt kérdés
42 éves koromban véletlenül tudtam meg (sajnos),hogy örökbefogadott vagyok. Még csak nem is sejtettem,annyira jó szüleim voltak. Már nem élnek,sajnos. Nem akartam megtudni,ki hozott a világra,de csak nem bírtam megállni,s utánanéztem néhány dolognak. Kiderült,hogy van 3 bátyám,kettőt szintén örökbefogadtak,egy intézetben nőtt fel.Azt hizsem,szeretném megismerni őket,de nem akarok ajtóstól rohanni a házba. Ráadásul titokban kellene megkeresnem őket, a családom sem tud a dologról. Már sok adatot tudok róluk,de nem tudom,hogyan találjam meg őket,meg azt,hogy miz mondjak,miért keresem. (Lehet,hogy ők se tudnak erről a dologról)Hogyan csináljam,hogy jó legyen?2009. ápr. 21. 22:41
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó tanácsokat, még én is gondolkodom a dolgon. Valójában pont ez a helyzet,nem szeretném rögtön megmondani az igazat,de azt már tudom,hogy az eddigi adatok alapján nagyon messze,az ország másik részében élnek.Az intézetben felnőtt bátyámtól félek egy picit,mert az eddigi adatok alapján gyerekkorában nagyon sok probléma volt vele,ezért javító-nevelőben is volt. Nem szeretném,ha kiderülne,hogy bűnöző,aztán csak bajt okoznék a családomnak. Ezért vagyok óvatos. Azt a nőt,aki a világra hozott,már megtaláltam,egyszer elmentem hozzá egy teljesen más ürüggyel,de be se engedett,(bár azt hiszem,be se mentem volna) durva és közönséges nő volt,viszont úgy láttam,nagyon fél tőlem, valószínűleg emlékeztettem az apámra (róla végképp semmit nem tudok),de ezt azért gondolom,mert erre a nőre egy csöppet sem hasonlítok. Ebből gondolom,hogy talán sejtette,hogy ki lehetek,de nem akartam még véletlenül se,hogy rólam bármit megtudjon,mert nem nézem őt embernek (bocsássatok meg ezért) de mégis 4 gyereket eldobott,arról pedig nem ő tehet,hogy nekem a Föld legjobb szülői jutottak:))Nekem Ők voltak a szüleim,az édesanyám és az édesapám. Ezt mindenki így tudja,és én így érzem.Végtelen szeretetem mellé,mióta megtudtam ezt a szörnyűséget,határtalan hála is párosul,hisz mindent,mit ember megkaphat,erkölcsi,érzelmi és anyagi értelemben is megadtak nekem.3 hónaposan vettek el attól a nőtől,aki megszült, ezalatt 10 dekát híztam,és amit el lehet képzelni, minden fertőzés megtalálható volt rajtam (ezeket az eredeti gyámügyi iratokban olvastam) ,de a bátyáimat is elvették tőle,mert őket sem látta el. Szóval az adatokat tudom,de csak amikbe a Gyámügyön bele tudtam nézni.Ezért is nehéz komolyan hozzákezdeni.
2009. ápr. 22. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!