Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most csak nekem nem volt...

Ez most csak nekem nem volt vicces vagy tulreagálom?

Figyelt kérdés

Január 30án szülésmeginditásra kellet mennem.12óra kinlodás után a dokim azt mondta fejezzük be.Február 1én inditottak ujra,ekkor megszületett a lányom.

Anyosóm azt mondta hogy ez igy sokkal jobb mintha januárban szülök mert könnyebb megjegyezni a szülinapi dátumot és ő végig ezért drukkolt,miután ezt elmesélte nagyokat nevetett.

Nem tudom hogy csak én vagyok enyire érzékeny de nekem ez baromira nem volt vicces,végigélni az egészet meg pláne nem.

Szerintetek?

2011. szept. 9. 15:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na ez pont olyan,mint amikor a fiam született akkor az anyósom azt mondta legyen a neve Tomi,mert ő TOMI mosóport használ és az könnyű meg jegyezni :D
2011. szept. 9. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
De legalább tarja veletek a kapcsolatot, szereti az unokáját, mer pl. anyóséknál mikor született a legkisebb unoka azt mondta, ha nem Józsi lesz a neve, akkor nem is kíváncsi rá! Anyósék meg úgy voltak vele, h Laci lesz és kész, ha tetszik, ha nem! És nem is ment a nagyi látogatni!..
2011. szept. 10. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!