Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne a kedvenc...

Hülyeség lenne a kedvenc színészemről elnevezni a fiamat? (Már tini korom óta rajongok érte. )

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 07:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Stallone keresztnevét bátran adhatod, az jól hangzik magyarul is.-:)
2011. szept. 9. 08:36
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem szappanoperabeli akkor talán elmegy...de én ismerek Rikárdó-t, Pábló-t, Fernandó-t, ezek mind szappanoperákból születtek, ami szerintem elég gáz...

Már olyant is hallottam aki dr Quinn Sally-járól nevezte volna el a fiát Szálli-nak:-S

2011. szept. 9. 09:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja 8:18-as vagyok és normális nevű Magyar Színésznő keresztnevét szeretném adni neki.
2011. szept. 9. 10:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra is, hogy nem lesz-e nevetség tárgya emiatt a név miatt felnőtt korában. Pl. Kovács Szilveszter a Sylvester Stallone után egészen tűrhető, de Lakatos Leonardo, Horváth Bred, Szabó Zsánklód már elég gáz...
2011. szept. 9. 10:09
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Kolompár Számánta,

Lákátos Ronáldínyó,

Kovács Don Padrafos

2011. szept. 9. 10:49
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Lakatos Marlonbrando xD
2011. szept. 9. 13:36
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
Azért, mert te hülye vagy és képtelen vagy felnőni, nem kéne a saját gyerekednek bűnhődnie.
2011. szept. 9. 13:57
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális (kiemelem, a NORMÁLIS) válaszokat, akik kultúrált módon fejezték ki a véleményüket, és nem hülyéztek le. Nem tudom, miért vagyok rosszabb azért, mert egy régi kedvencem nevét szeretném adni a gyerekemnek, mint azok, akik a fiuknak/lányuknak a saját nevüket adják? Igaz, hogy senki nem kérdezte, de szerintem meg ez a marhaság. Elég rosszul esik, hogy az emberek még így ismeretlenül is ítélkeznek a másik felett, amikor nem ismerik az okokat. Különben a név teljesen egyszerű, egy csomó embert hívnak így: Iván.
2011. szept. 9. 14:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Iván az teljesen normális.
2011. szept. 9. 15:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gáz nincs se az Ivánnal, se azzal, hogy színészről akarod elnevezni. Más lenne a helyzet, ha ő lenne a kedvenc színészed: [link]
2011. szept. 9. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!