Nikolett, Adrienn, Veronika? Melyik tetszik?
Melyik tetszik melyik nem és miért? Köszönöm szépen a válaszokat.
Amúgy valószínűleg egy szőke, kékszemű kislánynak lesz( minketten szőke kékszeműek vagyunk, gondolom a baba is az lesz)
Nem olvastam el a hozzászólásokat,lehet már írta valaki,de én mindenképpen megnézném a nevek jelentését,ha nem tudnék dönteni.
A Nikolett név érzékeny, álmodozó, mûvészi hajlamokkal megáldott személyiség kialakulását támogatja. Nagyon igényli a harmóniát és a békét kapcsolataiban és a társaságokban, melyekben megfordul. Bár gondolatai és reakciói gyorsak, mások érzéseit nehezebben, lassabban érti meg. Néha nehézségei vannak a szóbeli kifejezéssel.
Az Adrienn név okos, jó üzleti érzékkel rendelkezõ, felelõsségteljes, az élet szépségeit értékelõ személyiség kialakulását támogatja. Nagyon fontos számára a család és az otthon. Legnagyobb vágya, hogy biztos hátteret teremthessen magának, és azok körében idõzzön, akik fontosak számára. Bármilyen célt is tûzzön ki, a lehetõ legtöbbet igyekszik kihozni magából, és hogy azt el is érje, minden feladatot a lehetõ legjobb tudása szerint lát el.
A Veronika olyan személyiség kialakulását támogatja, aki találékony és alkotó. Bármi is foglalkoztatja, ha egy kicsit elmélyed benne, hamarosan sikereket ér el az adott területen. Ugyanakkor folyton folyvást új tapasztalatokra, kihívásokra vágyik, így ritkán fejezi be, amit elkezdett. Semmi sem ad neki békét vagy kielégülést, amit csinál. Amint a kihívás ereje alábbhagy, és megismeri a feladat nehézségeit, már más feladatra vágyik. Nyughatatlansága megnehezíti, hogy felelõsségteljes, stabil életet éljen.
Remélem segít!
A Nikolett nagyon rossz. :S
Az Adrienn meg bűnrossz. :S Mondjuk nekem nagyon negatív élmények is kötődnek ezekhez a nevekhez. De amúgy sem tetszenének, semmi üzenetük nincs.
A Veronika ellenben egy nagyon szép bibliai név, meg nem is ilyen csicsás, mint pl a Nikolett/a. A Nikolettától egyenesen rosszul vagyok. Az Adrienn meg még r*banos is, már bocsi.
3 rémronda tucatnév. a Nikolett és az Adrienn amitől a hideg kiráz. A Veronika sem szép.
szóval egyik sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!