Nikolett, Adrienn, Veronika? Melyik tetszik?
Melyik tetszik melyik nem és miért? Köszönöm szépen a válaszokat.
Amúgy valószínűleg egy szőke, kékszemű kislánynak lesz( minketten szőke kékszeműek vagyunk, gondolom a baba is az lesz)
Ja, hogy így áll a dolog. Akkor meg kell nézni, hogy ezek közül melyik névpár passzol egymáshoz jobban.
Rövid vagy hosszú a vezetéknevetek?
Variációk:
1. Veronika Adrienn vagy Adrienn Veronika
2. Veronika Nikolett vagy Nikolett Veronika
3. Adrienn Nikolett vagy Nikolett Adrienn
Ezek közül szerintem az Adrienn és a Veronika passzítható a legjobban egymáshoz, és mindegy, hogy melyik áll elöl. A Veronika azért nem illik a képbe szerintem, mert picit régebbi név, míg a Nikolett és az Adrienn egy-egy újabb, divatosabb csajszira asszociál. A Veronikával pedig még hosszabb is lenne a név ráadásul. Tehát a Veronikát kilőhetitek, úgyis azt írtad a sor végére (tudat alatt).
Ez az én véleményem, annak ellenére, hogy nekem a Veronika tetszik a legjobban a 3 közül.
"Ezek közül szerintem az Adrienn és a Veronika passzítható a legjobban egymáshoz, és mindegy, hogy melyik áll elöl."
Itt Adriennt és NIKOLETTET akartam írni, bocsánat!
Akkor mondjuk legyen a példánk vezetékneve Nagy, az is rövid, 4 betű, és a leggyakoribb vezetéknév.
Így nézzük meg, amit javasoltam:
Nagy Adrienn Nikolett
vagy
Nagy Nikolett Adrienn
Hogy tetszik?
Első név szerintem Nikolett lesz. Abban vagyok a legbiztosabb, az tetszik a legjobban, talán.
De az Adriennben nem vagyok biztos, egyformán tetszenek a Veronikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!