Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nikolett, Adrienn, Veronika?...

Nikolett, Adrienn, Veronika? Melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Melyik tetszik melyik nem és miért? Köszönöm szépen a válaszokat.

Amúgy valószínűleg egy szőke, kékszemű kislánynak lesz( minketten szőke kékszeműek vagyunk, gondolom a baba is az lesz)

2011. szept. 8. 13:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
56%
Veronika, a Vanessa is jó, de csak így leírva nem magyarosítva ezektől agyvérzést kapok!
2011. szept. 8. 13:34
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy így áll a dolog. Akkor meg kell nézni, hogy ezek közül melyik névpár passzol egymáshoz jobban.

Rövid vagy hosszú a vezetéknevetek?

Variációk:

1. Veronika Adrienn vagy Adrienn Veronika

2. Veronika Nikolett vagy Nikolett Veronika

3. Adrienn Nikolett vagy Nikolett Adrienn

Ezek közül szerintem az Adrienn és a Veronika passzítható a legjobban egymáshoz, és mindegy, hogy melyik áll elöl. A Veronika azért nem illik a képbe szerintem, mert picit régebbi név, míg a Nikolett és az Adrienn egy-egy újabb, divatosabb csajszira asszociál. A Veronikával pedig még hosszabb is lenne a név ráadásul. Tehát a Veronikát kilőhetitek, úgyis azt írtad a sor végére (tudat alatt).

Ez az én véleményem, annak ellenére, hogy nekem a Veronika tetszik a legjobban a 3 közül.

2011. szept. 8. 13:35
 23/45 anonim ***** válasza:
56%

"Ezek közül szerintem az Adrienn és a Veronika passzítható a legjobban egymáshoz, és mindegy, hogy melyik áll elöl."

Itt Adriennt és NIKOLETTET akartam írni, bocsánat!

2011. szept. 8. 13:37
 24/45 anonim ***** válasza:
74%
Nikolett a legszebb:) De mind a 3 név tetszik nekem!
2011. szept. 8. 13:39
 25/45 A kérdező kommentje:
Rövid vezetéknév 4 betű.
2011. szept. 8. 13:39
 26/45 anonim ***** válasza:
60%

Akkor mondjuk legyen a példánk vezetékneve Nagy, az is rövid, 4 betű, és a leggyakoribb vezetéknév.

Így nézzük meg, amit javasoltam:

Nagy Adrienn Nikolett

vagy

Nagy Nikolett Adrienn

Hogy tetszik?

2011. szept. 8. 13:41
 27/45 A kérdező kommentje:

Első név szerintem Nikolett lesz. Abban vagyok a legbiztosabb, az tetszik a legjobban, talán.

De az Adriennben nem vagyok biztos, egyformán tetszenek a Veronikával.

2011. szept. 8. 13:47
 28/45 anonim ***** válasza:
Én továbbra is azt mondom, hogy az AdrieNN-NikoleTT párosítás kicsit erőltetett. Túl sok kemény és hosszú mássalhangzó van a végükön. Egyik végződjön inkább magánhangzóval.
2011. szept. 8. 13:56
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy csak egy nevem van, és anya nem aggatott rám annak idején még egyet. A Veronika éppen elég, nekem nem kéne még egy másik.
2011. szept. 8. 14:19
 30/45 A kérdező kommentje:
Igen, ezen is gondolkozom, hogy kell neki 2 név? Főleg, hogy nem is túl rövidek. Csak nem tudok választani. És nem akarok több gyereket.
2011. szept. 8. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!