Gáz ha anyámat egy utolsó riban. Nak hiszem?
Szóval ott kezdődött hogy volt anyának egy élettársa,de megcsalta őt.Akivel megcsalta azzal most szeretők már 7éve...a srácnak van rendes barátnője,gondolom nem tud erről.
anyámmal ez a kapcsolata csak a szexen múlik,hiszen a srác csak munkaidőben téved erre hozzánk,akkor is csak 10-15percre.
Biztos vagyok benne hogy szexelnek,mert hallom...nagyon undorító és tényleg egy nagy kurv.nak tartom a saját anyámat.Ez gáz?Megfordult a fejemben hogy ismeretlenül írok a csávó barátnőjének,de ez nem rám tartozik,mindig meggondolom magamat.
Csak tényleg elég szar hogy 13éves koromtól ezt látom anyámtól...undorító...
18:51!
Jézusom,ezt ugye te sem gondolod komolyan hogy egy "fene nagy elvnek"számít az hogy úgy gondolom egy tisztességes nő nem tart fent egy szexen alapuló kapcsolatot egy nős férfival???
Főleg nem úgy hogy a lánya ezt lássa 13éves korától???
Talán te is ehhez a "női fajhoz" tartozol hogy "fene nagy elvnek" tartod???
Nekem ez nem egy fene nagy elv,ez egy alap hogy nős férfival nem tartok fent viszonyt...
Ha elég idős vagy(nem 13-14)akkor beszélhetsz vele erről. Elvégre ők is beszéltek velünk ilyenről annak idelyén(na jó velem pont nem).Mond el neki,h zavar téged ha feljárkálnak hozzá hapsik...
Hány éves vagy amúgy,és anyukád?
Én már 20!
Anyám meg 42...
Nem az zavar hogy feljár hozzá egy pasi.
Az zavar ez a pasi nős ember és a nője otthon mit sem sejt és hülyének nézik anyámmal együtt 7éve...
Akárki akármit mondd,én miatta szégyellem magamat... :S
Némelyik válaszadó se komplett!
Majdhogynem már az anyát dicsőítitek amiért megcsalta egykori élettársát( nem elhagyta, megcsalta).
Igen, lehetnek igényei, de ezek szerint azt Ti normális dolognak tartjátok, hogy az anyuka, a saját lánya füle hallatára éli a szexuális életét.Nem este, éjszaka , vagy amikor a kislány nem volt otthon, hanem nem érdekelte, hogy mit hall a gyereke.
Nekem ez jött le.
Ja és egy olyan pasival, akinek van barátnője, s csak beugrik 10 percre egy menetre.
Érdekes, ha Ti ezt tartjátok követendő példának egy gyereknél...
Pontosan ezt próbáltam kifejteni amit a 19:00...
Nem sajnáltatom magamat,nem is álszenteskedek,de így 7év után ahogy egyre jobban érettebb leszek és tapasztaltabb,egyre jobban kiborul a bili amikor a csávó "beköszön" 10percre,de olyan is volt hogy 5percre...
Ahogy írtam egy 4éves kapcsolatban élek.A párom itt lakik velünk,persze nekem is van szexuális életem de mindig is maximálisan vigyázunk arra a párommal hogy ne hallatszódjon semmi se ki a szobánkból amikor itthon van.
Nekem ez a "fene nagy igényem" hogy anyám ne azt hallja hogy "csattog,meg nyögdécselek"...vele ellentétben,mert én csak ezeket hallom az ő szobájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!