Elhidegült tőlem a párom, megunt. Mit lehet ilyenkor tenni?
4 éves kapcsolatról van szó. Az utóbbi időben mintha elhidegültünk volna egymástól. Esténként unottan ül mellettem, olyan mint aki belesavanyodott az életbe. Egy fiatal párnak nem így kellene tölteni az estét :( Nem hiszem el, hogy eljutottunk addig, hogy ülünk egymás mellett minden érintés nélkül. Se ölelés, se csók. Csak ha direkt eszünkbe jut, hogy "jé, meg kellene öleljem..." Esküvőt terveztünk, de így nem tudom hogy van-e értelme. Úgy érzem megunt engem, és elhidegült. Mindkettőnk hibája ez, tudom, de így most olyan rossz. Én nagyon szeretem, nekem ez az időszak inkább elmélyedés volt mint elhidegülés. Szakítani nem fog, én meg nem akarok. Szünettel próbálkoztunk már, de nem bírtuk sokáig és csak ideig-óráig tartó eredményt adott.
Mit lehet tenni ilyenkor? Volt valaki ilyen helyzetben közületek?
Van olyan az életben, hogy mikor összeismerkedik két ember, még szimpatikusak, érdekesek, vonzók egymás számára, de aztán időközben változnak, és nem mindig ugyanabba az irányba.
Ha sikerül egymás felé terelődni a praktikákkal akkor rendben vagytok, de ha nem akkor szerintem nem érdemes erőlködni.
Ezért fontos a kapcsolatban az állandó kommunikáció, hogy együtt formálódjon a véleményetek, együtt fejlődjetek, közösen formáljátok egymást.
Különben már nem vezet út egymás felé...
Nem kell egymasert kuzdeni mert talalva minden. En nem vagyok tajekozott, nem ismerem a konyvet sem a filmet sem, de valahogy az a gyanum, hogy erre epit: nem kell folyton megadni mindig mindent a masiknak kulonben elvesz az erdeklodes.Van is angolban egy mondas(lehet nem pontosan idezem, bocsanat erte) : Be mean, keep them keen. Vagyis: Legyel fukar, vagyakozzanak csak.(valami ilyesmi)
En szinten voltam ilyen kapcsolatban (8 legszebb ev!). Kepzeljetek mar annyira unatkoztam, hogy estenkent himezgettem!!! Mint egy oregasszony!!! (30 voltam) Na de aztan leleptem is Angliaba:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!