Most mit tegyek hogy ne érezzek késztetést a sírásra egész nap?
Figyelt kérdés
Most kerültem életemben először koleszba, és én nagyon jó kapcsolatot ápolok a szüleimmel, és nagyon hiányoznak és nem tudom mit tegyek. Nem bírom megszokni, hogy olyan messze vagyok tőlük. Nagyon egyedül érzem magam. Próbálok barátkozni, de már megvannak a klikkek.2011. szept. 6. 19:29
11/12 anonim válasza:
4 éve volt, hogy először távol kerültem a szüleimtől. Önkéntesként dolgoztam külföldön, 4 hetet. Az első 3 hét nagyon nehéz volt, kb ugy éreztem magam, mint te most. Az utolsó egy hétre sikerült csak feloldódnom, erre pont mentem is haza :). Ám visszatekintve nagyon hasznosnak találom azt az időszakot, valahogy érettebb lettem ennek köszönhetően. Csak kitartás, amit érzel, teljesen normális, hidd el, jobb lesz hamarosan :).
Ja, és mi hallottuk egymást szüleimmel szinte minden nap, annyi az előny most, hogy van Skype, chatelni is birtok, nekem anno csak telefonkártya volt, borsos áron akkoriban még...
12/12 anonim válasza:
Úgy látom csak megoldódott a probléma, ha így eltüntél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!