Most mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a
magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
9.es vagyok és ma volt szülőink, én meg tényleg nem szándékosan de elfelejtettem , és nem szóltam anyukámnak és ez most jutott eszembe. de már vége van annak is és anya most tökre kiakadt rám, hogy milyen feledékeny vagyok, meg most mindent a fejemhez vág tökre kivan rám akadva.. pedig tényleg elfelejtettem nem tehetek róla de most ez eszembe se jutott, mással voltam elfoglalva pl angol szóbelivel. meg matekból segítséget akartam tőle kérni, erre megmondta hogy ne vele irassam, mikor még nem volt "balhé" mondta hogy majd segít mert tényleg nem értem.
most mit csináljak ezzel az egész helyzettel?
14/L
2011. szept. 6. 18:18
1/6 anonim válasza:
Mond azt neki, hogy menjen be a suliba és beszéljen a tanárral, holnap is el fogják mondani, hogy mi volt a szülőin, nem maradt le semmiről!!!
2011. szept. 6. 18:21
2/6 A kérdező kommentje:
azt mondta ha engem nem érdekelnek a dolgaim h elfelejtem ezt akkor őt se fogja érdekelni és nem fog kérdezősködni, mert h az "kellemetlen"
2011. szept. 6. 18:23
3/6 anonim válasza:
nincs a szülőin semmi érdekes
2011. szept. 6. 18:25
4/6 anonim válasza:
Kérdezd meg oszt társaidtól holnap, és mond el otthon a lényeget. Nemhinném hogy bármi lényeges lett volna.
Amúgy meg majd lenyugszik és minden megy tovább ahogy eddig volt.
2011. szept. 6. 18:25
5/6 anonim válasza:
Hagyd anyádat hogy lenyugodjon aztán kérj segítséget még egyszer hátha normálisan reagál rá. A szülőivel kapcsolatban meg szólj a tanárodnak hogy elfelejtetted, és ha van ideje anyádnak bemegy és beszél vele amikről szó volt, vagy felhívja, vagy elmond neked mindent amit kell tudni, mondjuk inkább az előbbi.
2011. szept. 6. 18:29
6/6 anonim válasza:
Várd meg még lenyugszik, aztán beszélj vele újra, és mond el neki, hogy sajnálod, hogy elfelejtetted, nem volt szándékos, és megpróbálsz azon javítani, hogy ne legyél ilyen feledékeny a jövőben azzal, hogy felírod ezeket a dolgokat magadnak. (Ami tényleg jó ötlet). Meglátod, Ő is rájön majd, hogy nem volt értelem így kiakadni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!