Habibi kérdése:
Kit mentenél meg? Mi a helyes ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ez csak egy kitalált szituáció, de kíváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek és miért éppen úgy. Tehát képzeld el: Ég a házad, a férjed/feleséged és a gyermeked bennrekedt. Mindketten külön szobában vannak, elég messze egymástól és a tűz elég gyorsan terjed, csak egyikük megmentésére van időd. Kit mentesz meg, tehát hozol ki a házból és miért? A párod vagy a gyermeked?
Bocsánat, ha valakit megbántottam ill. megrémítettem a kérdésemmel, nem volt szándékos.
Köszönöm előre is a válaszokat
2011. szept. 6. 18:13
11/25 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani...attól függ hogy ég lehet mind kettöt egyszerre ki lehetne hozni.Amúgy én egyiket sem hagynám bent.Hogy ha nagyon ugy lenne akkor előszőr kihoznám a gyerekem utána meg visszamennék a férjemért aztán lesz ami lesz.De ezt így könnyű leírni foggalmam sincs mit reagálnék abban a helyzetben...De ilyen nincs hogy választani kell.Nem hagynám ott egyiket sem.
12/25 anonim válasza:
A gyerekkel kezdeném, de nem azért, mert fontosabb, hanem ő védtelenebb, a párom talán addig valamit magától is kitalálna. Mert a gyerek biztonságba vitele után úgyis mennék őt is megmenteni, még ha ezzel a saját életemet is kockára teszem...
13/25 anonim válasza:
A gyereket. A párom még magától is kitalálhat a házból.
14/25 anonim válasza:
Még mindig mindenki sokan mindkettőt dolgot írják, holott már kiderült, az a kérdés valójában: ki a fontosabb, a gyereked vagy a párod? Ha MUSZÁJ dönteni, gondolom az érdekli a kedves kérdezőt, hiszen különben minden ember ezt írná: nekem egyformán fontosak.
15/25 anonim válasza:
Mindkettőt megmenteném. Azt mondod lehetetlen? Hát én nem hagynám ennyiben. Átmegyek értük a tűzön és ki is hozom őket onnan. Vizes pokrócba burkolózva.
16/25 anonim válasza:
18:28 & 18:29
Igazatok van. Ez eszembe sem jutott. :)
17/25 anonim válasza:
Mondjuk mivel nemtudhatom hogy már biztos nem tudom kihozni ezért visszamennék mindenkiért (gyerekkel/gyerekekkel kezdeném), max nem sikerül de akkor már én se akarnám túlélni. Bár arra is gondolni kell hogyha mondjuk a gyereked kimented és visszamész és bennégsz akkor ki fogja felnevelni.
18/25 anonim válasza:
Először nyilván a gyereket, utána a páromat.
19/25 anonim válasza:
Tényleg eléggé kitalált, mert a kint lévő nem tudhatja, hogy melyik szobában ki van. Pl. kicsi gyerek eleve nem hagyható egyedül. Egyébként a nagyobbik fiamat menteném ki, aztán a kicsit, aztán a férjemet.
20/25 anonim válasza:
Tényleg nem értik a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!