Anyukám eltiltott az egyik legjobb barátnőmtől, mert szerinte rossz hatással van rám. Mit tegyek?
Ugyan, dehogy nem lehet egyszeri pillantásból ítélni Ha így nézne ki a barátnőd (és én lennék az anyukád), én sem engednélek el vele a sarokig sem:
Vagy így:
:D
Na, de viccen kívül! Bizonyára halott róla valami olyan dolgot, ami miatt eltilt téged tőle vagy esetleg látott valamit a kinézetében, viselkedésében, ami annyira gáz volt, hogy egyből tilt tőle! Van ilyen. Ő szeret téged, nyilván most ezt te még valóságos személyes támadásnak fogod fel, mert kamasz vagy, de gondolj arra, hogy ezer %, hogy nyomós oka van rá. Csak úgy biztos nem tiltana tőle!
Esetleg kérdezz rá, hogy mi az oka, mert szeretnék megérteni...
Le írtad te magad idézlek: eltiltott tőle, pedig nem is ismeri. Itt a lényeg! NEM ISMERI.
Én sem szeretném ha a lányom egy számomra ismeretlen emberrel barátkozna és valószínű hogy minden negatív változást az Ő hatásának tud be.
Mutasd be anyudnak hogy megismerhesse.
De mi baja van vele? A kinézete, vagy a beszéde nem tetszik neki? De ha nem is látta???
Ha nem azért tiltja anyukád, mert a lány drogos, vagy öngyilkos szekta tagja, vagy verekszik, stb. tartsd vele a kapcsolatot, max. nem kell anyukád orrára kötni.
Egyik válaszadónak: a cyber gótok senkinek nem ártanak. Tetszeni nekem se tetszik a gótnak ez az ága, de felesleges ezért rossznak kikiáltani valakit.
Szia!
Velem is ez volt csak nekem nem a legjobb barátnőm volt. Osztálytársak voltunk így titokban beszélgettünk stb. Pár hónap múlva apa megengedte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!