Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ekkora baj anyukámnak,...

Miért ekkora baj anyukámnak, hogy iskolát akarok váltani?

Figyelt kérdés

1 éve járok ebbe az iskolába ahova most, már akkor sem éreztem jól magam, de most elmentek a barátaim az iskolából így egyedül vagyok és még sz*rabb ezért iskolát akarok váltani.Ráadásul 45 perc az út az iskoláig meg vissza is és 5 ezer havonta a bérlet, úgy,hogy húgom és bátyám is bejár bérlettel plusz anyukámnak is kell mert ő rák beteg és a kórházba rendszeresen jár, ezért ő is bérletet vesz, ami így majdnem 20 ezer forint havonta, úgy,hogy egyedül apukám dolgozik havi 80 ezer forintért.

De nem is ez a lényeg, hanem ezzel most csak azt akarom mondani,hogy én ide a városba ahol lakunk, ide szeretnék iskolába járni, erre meg anyukám többek között azon kiakad,hogy már kivan fizetve a bérlet.Az nem számít,hogy így megspórolná a többi 8 hónapot , csak az a baj,hogy a szeptemberi bérlet kivan fizetve.

Átmentem a régi iskolámba beszélni a régi osztály főnökömmel,hogy ő mit mond, mondott egy iskolát ami jó lenne, meg örült,hogy így vagyok a dolgokkal,hogy ha nem tetszik elmegyek mert annak csak az lenne a vége,hogy kerülöm az iskolát.(és ez igaz is,gondoltam már rá,hogy nem fogok bemenni, de tudom,hogy ez kinek rossz, szóval nem lesz ilyen csak annyira nem bírom ezt az iskolát,hogy többször is gondoltam erre)

Aztán amelyik iskolát mondta a régi of. mondtam anyukámnak hogy majd elmegyek mire ő mondta hogy dehogyis menjek szépen iskolába majd ő felmegy és beszél az igazgatóval...ma beszélt is és azt mondták hogy csak 1.-én tudnának felvenni mert sokan vannak,de 4-5 ember kiakar rúgni az igazgató és akkor lesz hely.

Mikor 1 éve jelentkeztem ebbe az iskolába elutasítottak és most...nem értem ha olyan embereket felvesznek akiket ki kell rúgni akkor engem miért nem vettek fel (gimnáziumról van szó ráadásul)

Így ezek után már nem annyira érdekel ez az iskola, mert engem ne vegyenek fel úgy hogy ha nincs ló jó a szamár is..meg ha van akik olyan rosszak,hogy ki kell rúgni akkor a többi sem lehet valami épeszű csak ők nem érik el azt a határt hogy kirúgják őket...(de ha nincs más ,jó lenne ez is csak szabaduljak a mostanitól)

Aztán meg velem kötekednek, én nem fogom hagyni magam és engem rúgnak ki....

Tehát ezt az iskolát nem tartom jónak és mondtam anyukámnak ő meg felháborodott hogy akkor őt nem érdekli hova megyek ő nem fog utána járni már (én nem is kértem,hogy utána járjon, ő akart fel menni)

Jelenleg azt sem tudom,hogy hova menjek,mit csináljak semmi se jó...

Azt mondta anyukám hogy neki azért baj,hogy iskolát váltok mert ez csak egy plusz gond a többire....de ha egyszer nem érzem jól magam mit csináljak?A vége még tényleg az lenne,hogy nem járnák be...a tanárok sem a legjobbak.

Tudom,hogy van neki nagyobb baja is,de nem kértem,hogy segítsen,ha szükséges apukámmal elintézem azt amihez felnőtt kell, ő nem kell nem is kéne ezzel foglalkoznia.

De foglalkozni akar vele, viszont se nekem se neki nem jó.....

2011. szept. 5. 15:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam,hogy megvert bárki is...és szerintem jogos hogy előre félek az ilyen dolgoktól ugyan is ha valakit ki rúgnak az nem azért van mert kicsúfol valakit,annál több kell...de ki tudja

Egyébként pont arról beszélek,hogy átakarok menni és ha nincs más megyek ebbe az iskolába de keresnék még másikat is mert ezt is ahova most járok csak úgy választottam,hogy jó ez a többi nem is érdekel...ezt a hibát nem követem el még egyszer.

2011. szept. 5. 18:30
 12/14 A kérdező kommentje:

és azért mondom,hogy nem akarok ide jönni mert tavaly sem vettek fel és most is csak akkor akarnak miután kirúgnak néhány embert...

Ebből nekem az jön le,hogy rohadtul nem akarják,hogy oda járjak ,nem tartanak alkalmasnak és ezért is akarok másik iskolát,de ha nem lesz akkor megyek ide...

2011. szept. 5. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Basszus, miért akarnák annyira, hogy oda járj? Ki vagy te, hogy ezzel szívességet tennél nekik? Hiszen még a ponthatárt sem érted el! Neked kellene hálásnak lenned, hogy ENNEK ELLENÉRE mégis oda járhatsz, nem fognak könyörögni, hogy menj oda, ezt elhiheted!
2011. szept. 5. 18:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Jól van ne forgassál már ki -.-
2011. szept. 5. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!