Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednétek, hogy a párotok...

Engednétek, hogy a párotok elmenjen dolgozni 1 hónapra?

Figyelt kérdés
Bele vagyok betegedve, mert a párom el akar menni dolgozni, külföldre és csak havonta jönne haza. Ezen veszekedünk már jó ideje. 24 vagyok, 4 évé vagyunk együtt, együtt is élünk, nincs munkám már jó ideje és a város ahol lakunk nekem nem a szülővárosom, nincs itt senkim szinte, ha elmegy teljesen egyedül maradok és tuti beleőrülök. Én biztos hogy fordított helyzetben nem hagynám itt, amúgy sem bírnám nélküle. Számomra egy hét nagyon sok, az volt a max. idő egymás nélkül, de szinte mindennap sírtam, amikor beszéltünk. Megmondtam neki ha elmegy nekem olyan mintha elhagyna! Én nem 1 napot akarok belőle egy hónapban, nem távkapcsolatot akarok. Mit gondoltok?
2011. szept. 4. 14:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Egyedül, külön nem engedne el idegen országban, az tuti.

Nem engedne el?? Ki ő, az apád?

2011. szept. 4. 16:13
 22/24 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem enged el, fiatal vagyok, még a szüleim sem örülnének neki ha egy idegen országba egyedül mennék. Ebbe az is közre játszik, hogy írtam fentebb hogy eléggé beteges vagyok, nem egyszer kellett ügyeletre vinni, teljesen váratlanul. Meg egyébként nem az a tipus vagyok aki egyedül kimenne, nem ilyen beállítottságú vagyok. ilyenek pl a testvéreim is. szóval ez kilőve.
2011. szept. 4. 19:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem te vagy életképtelen vagy, vagy csak játszod a hülyét.

Tudod mit, akkor picsogj otthon, és várd meg, hogy közölje, hogy talált egy jobb nőt, megköszönné, ha elköltöznél a lakásából és mehetsz haza anyuciékhoz.

Távkapcsolatot nem akarsz. Kimenni nem akarsz. Hazamenni nem akarsz. Dolgozni nem jó. Ez nem jó. Az nem jó. Neked semmi sem jó. Örülnél, hogy van egy pasi, aki hajlandó is eltartani, amíg nincs munkád. Nincs semmid. És neked ez így tényleg jó?

Nyelvet beszélsz. Keresel egy aupair melót abban a városban, ahol a pasid van. Pár hónapig külön helyen laktok, nagy ügy, mégse távkapcsolat, ha esténként találkozhattok. Te felügyeled addig a pénzügyeid, meg keresel valamit te is, hogy ne egy kitartott akárki legyél. Kibérleltek egy lakást ott. Az itthoni cuccokat eladjátok, a pénzből vesztek másikat, vagy elvitetitek, béreltek két-három napra egy teherautót, ha úgy jobb nektek. De egyszerűbb lepasszolni, meg az is pénz.

Utána összeköltöztök kint, éltek boldogan, szülsz neki két gyereket, pár év múlva lelép, otthhagy a kölykökkel, és nem halsz éhen, ha van saját életed meg munkád, kereseted. Közben ismerkedsz emberekkel, akkor annyira magányos se leszel. Ennyi. Nem olyan bonyolult a képlet, csak te eltökélted, hogy sajnáltatod magad.

Tudod mit? Akkor maradj otthon és kész, senki nem foglalkozik veled úgyse, nem azt mondtad? De egyszerűbb sírni, mint hogy tegyél is valamit ugye.

A dilidet meg kezeltesd, minden megyében van erre ingyen is lehetőség.

2011. szept. 5. 11:17
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért esel nekem nem a te bajod h ilyen vagyok, minden embernek van hibája. A lakás az enyém én béreltem ki és a teljes berendezése is az enyém, 1-2 dolog van itt amit ő hozott és én nem azért dolgoztam két éve 20-21 évesen hogy amit akkor megvettem most csak úgy eladjam. Már ennyi idős anyuci nyakán lakik nincs semmije, nem tudja h mi az a villany számla csak azt h ég a villany de az nem h be is kell fizetni. Mielőtt vele össze jöttem 1 évig életem egyedül és mindet az égvilágon megvettem a lakásba a plazma tv-től a laptopig, teljes konyha berendezésig. Az kialakitott életem nem fogom feldobni h kimenjek egyedül. Szeretek itt lenni, volt munkám amivel igencsak jól keresetem és fél év alatt megteremtettem mindent magamnak. NEM VAGYOK ELVESZETT AZÉRT MERT AZOK UTÁN HOGY TÖBB MINT 1 ÉVEN KERESZTÜL EGYEDÜL ÉLTEM MOST NEM AKAROK, MERT SZERETEM ÉS NEM AKAROK NÉLKÜLE LENNI. Ennyi. ezek szerint te még nem volt ennyire szerelmes. Én csak annyit kérdeztem ki mit szólna, az én helyzetemben. Igen járok havonta dokihoz az asztmám miatt, mert ebből kifolyólag jött a szorongás, mert tudat alatt attol félek, hogy újra befulladok és nem lesz ott senki. NEM BOLOND MERT TE EZT GONDOLOD. Elég baj nekem még ez, gyerekkorom óta nagyon beteg vagyok. Szóval erről ennyit. És továbbra is ellene vagyok annak hogy kimenjen, már többször is mehetett volna de nem ment, ha annyira akarna már elment volna, de ebből látszik hogy valójában ő sem akar itt hagyni!!!
2011. szept. 6. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!