Engednétek, hogy a párotok elmenjen dolgozni 1 hónapra?
Figyelt kérdés
Bele vagyok betegedve, mert a párom el akar menni dolgozni, külföldre és csak havonta jönne haza. Ezen veszekedünk már jó ideje. 24 vagyok, 4 évé vagyunk együtt, együtt is élünk, nincs munkám már jó ideje és a város ahol lakunk nekem nem a szülővárosom, nincs itt senkim szinte, ha elmegy teljesen egyedül maradok és tuti beleőrülök. Én biztos hogy fordított helyzetben nem hagynám itt, amúgy sem bírnám nélküle. Számomra egy hét nagyon sok, az volt a max. idő egymás nélkül, de szinte mindennap sírtam, amikor beszéltünk. Megmondtam neki ha elmegy nekem olyan mintha elhagyna! Én nem 1 napot akarok belőle egy hónapban, nem távkapcsolatot akarok. Mit gondoltok?2011. szept. 4. 14:12
11/24 anonim válasza:
SzóvaL egész életed otthon akarsz ülni ismerősök, barátok, munka nélkül, pénz nélkül, a párod magadhoz láncolva?
12/24 anonim válasza:
Megértelek.Nem tudom hogy viselném, nem örülnék az biztos. Tanuld a nyelvet és elmész Te is ki dolgozni.
13/24 A kérdező kommentje:
Neki van munkája csak ez neki nem élég. régen jólmenő cége volt milliokat forgalmazott, a cég akkor ment csőbe amikor megismerkedtünk. és ő úgy van vele nem fog 2száz ezért itthon dolgozni. Szerette szorni a pénz jó kocsik, étterembe kajáztunk, aztán lejjebb kellett adni mert egy fillért sem rakott félre sőt 5 házat vehetett volna de egyet se vett inkább elszórakozta. És én ezek ellenére szeretem pedig már elhatároztam egy párszor h vége, de egyébként nagyon jó hozzám imád, csak tudna a pénzzel bánni ennyi idősen (36 éves).
2011. szept. 4. 14:37
14/24 anonim válasza:
Arra nem reagáltál, hogy a felszabadult időt nem tudod-e nyelvtanulásra fordítani? Annak értelme is lenne, és mehetnél utána, majd valami karrierszerűségre is lenne lehetőséged kint.
Most megoldást keresünk a problémára vagy a megoldásra problémákat?
15/24 A kérdező kommentje:
Nem itthon akarok ülni egyértelmű. Volt munkám azért is költöztem ide, de sajnos az elsőt elveszítettem a válság miatt (legalább is az mondták mikor elküldtek) a másodikat miatta hagytam ott, mert nem tetszett neki (kávézó pultos) és akkor mentünk ki először külföldre árulni. És ő ilyet mondott hát ő annak örül a legjobban ha itthon tudhat és ha hazajön akkor legyen megfőzve meg ilyenek....
2011. szept. 4. 14:40
16/24 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem reagáltam, a nyelvekkel nincs gond angolt 9 évig tanultam abból érettségiztem és középszintem elbeszélgetek. a német is tanulam 4 évig, és amikor kint voltunk ausztria német árulni akkor egész jó belejöttem. Akkor amikor együtt voltunk kint én beszéltem mindenhol mert ő nem tud németül meg angolul se.
2011. szept. 4. 14:42
17/24 anonim válasza:
Ebből szokott az lenni, hogy jön néhány gyerek, eltelik 10-20 év, feleség "otthon gondoskodik a családról", majd valami történik a férjjel, a feleség meg éhen hal a gyerekekkel együtt, mert "akkor még jó ötletnek tűnt, hogy ne dolgozzak".
18/24 anonim válasza:
Ha tudod és mered is használni a nyelvet, akkor miért nem mész ki? Egy-két hónapig laktok külön, addig te is dolgozol, amit találsz - akár pincérként, akár gyerekekkel, és mindkettőnél szoktak Ausztriában szállást is biztosítani - aztán ha jobban álltok, akkor lehet albérletben is gondolkozni.
19/24 A kérdező kommentje:
Ezt ő mondja mert az elején nem volt gond a pénzzel. Én akarok dolgozni, gyereket kb. 4-5 év múlva szeretnék, addig meg úgy is dolgozok. Most csak azért nem mert nem jön össze( ez egy kis város semmi lehetőség) a környéken lenne de a bejárást nem fizetek, kapok 60at abból 30 a bérlet. Igy lett is volna munkám és azt mondta hogy azért ne mentjek (30ezrét), hogy hajnalba megyek késő este jövök. És ebben egyet is értek vele.egész héten+szombat reggeltől késő estig 30ért.
2011. szept. 4. 14:48
20/24 A kérdező kommentje:
Egyedül, külön nem engedne el idegen országban, az tuti. És az a lakásunkkal mi legyen meg a teljes berendezéssel? volt már erről szó te nem tudnák hova rakni. meg megint csak hangsúlyozom hogy ez egy kis város nem volt könnyű a lakást találni ami jó is árban is (35ezer). A lakást semmiképpen nem akarjuk feladni, addig mig nem tudunk sajátba költözni.
2011. szept. 4. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!