Mindent megtennél azért a férfiért akit szeretsz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 19:07
12/14 anonim válasza:
Megtennék mindent ami az értékrendemen belül van. Gusztustalan, pervez, "ócska" dolgokat nem tennék meg. Szerencsére nincs is rá igénye:D
13/14 anonim válasza:
nem hagyná, hogy belémrugjanak és nem csak az ő akarata érvényesül. A gyermekemért ölnék is, mert én vagyok a nagy, ő pedig a kicsi és ártatlan. A férjem felnőtt, ha értelmes dolgot kér tőlem, szó nélkül megteszem, de szerencsére ölni, csalni, lopni nem kell érte. De igen, ha kórházban lenne és beteg lenne, egész éjjel ott állnék az ágya mellett.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom. Körülményektől, helyzettől, sok apróságtól is függ. Valószínűleg nem, de hogy az előttem levők példáit hozzam fel, lopnék, csalnék, hazudnék, és a testemet is árulnám érte (nyilván nem egy légyszi miatt, hanem ha tényleg bajban lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!