Lányok, kell egyáltalán a szerelem? Miért? Miért nem elég 1 "megfelelő" rendes-normális-megbízható nem bűnronda srác?
kiegészítve: a szerelem csak a bomba nők, és a jóképű srácok kiváltsága
Ez egy baromi hülye felfogás,szánom az ilyen embert aki igy gondolkodik.Az ilyen megérdemli hogy egyedül maradjon.
Kérdés: ha nem vagy szerelmes, akkor minek járnál egyáltalán mással? Akkor már sokkal kényelmesebb egyedül élni egy lakásban, eljárni bulizni a haverokkal, időnként megdugni valami csajt. Minek kéne otthonra? Hogy reggelit csináljon?
Érdemes lenne kicsit magadba nézni. Aki nem szerelmes, de mégis kapcsolatot akar, annak önismereti és önértékelési problémái vannak. Aki meg azt hiszi, hogy a szerelem a szépségtől függ, az iszonyúan felszínes és/vagy halvány fogalma sincs a szerelemről.
Kedves kérdező, ne haragudj, de nagyon buta vagy.
Kinek mi a bomba nő és jó srác?
Én egy 100 kilós tetovált, piercinges lány vagyok, de van párom, aki megőrül értem testileg-lelkileg, immáron már 5,5 éve. Ő se az átlag szépség, nagydarab, mackós típus, hosszú haj, szakáll, de nekem meg ő így tetszik.
A szerelmet meg nem lehet kitiltani, lemondani róla, kémia, hormonok egyvelege, az ellen nem tudsz mit tenni, vagy fellángol vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!