Melyiket választanád inkább ha gyerek lennél?
Inkább az árvaház. Félreértés ne essék, nincs bajom a homoszexualitással, de ha visszagondolok magamra, mint gyerekre, ne lett volna nekem az jó. Emlékszek, mennyire össze voltam zavarodva még egészen kis koromban, mikor valahonnan megtudtam, hogy vannak ilyen emberek, hiába magyarázták, nem értettem, ők miért ilyenek, mások meg miért másmilyenek.
Gondolom, nem minden gyerek így reagálja le, meg talán én is máshogy lettem volna, ha homoszexuális pár nevel, de most úgy érzem, inkább egyiket sem választanám.
Mindegy, ha szimpatikusak és szeretnének...
Bár... ha a férfi párnak az egyike is az a tipikus felvonulgatós fajta, akkor kösz nem.
Mert vannak olyanok is, akikre ránézésre nem mondanád meg.
Mondjuk nem tudom, ha kicsi gyerekről van szó, akkor inkább ne fogadja örökbe egyik sem.
Egyiket se, inkább bármi más.
Engem ne b*zogasson senki, hogy milyenek a "szüleid". Első perctől kezdve nevetség tárgya lennék és azt kellene otthon néznem, hogy ők ölelik meg csókolják meg egymást???
Hát köszi,nekem ez nem hiányozna.
Én a leszbikus női párt választanám, de csak akkor ha jól néznek ki.
Akkor a haverok még irigykednének is. :)
Árvaház, vagy hetero pár... Egyiknek sem örülnék, még az árvaházban is jobban meg lehet szerezni az apa és az anya mintát, mint egy homoszexuális pártól. Arról nem is beszélve, hogy biztosan kiközösítenének a suliban miatta. Köszönöm, nekem ez nem hiányzik. Egyébként semmi bajom a melegekkel, de gyereket ne neveljenek.
19/L
"Én a leszbikus női párt választanám, de csak akkor ha jól néznek ki.
Akkor a haverok még irigykednének is. :)"
Ja csak erre ment ki a kérdés? Azt hittem már,hogy több értelme lesz, dehát... Másnál a szeretet a lényeg, nem a jó külső. Főleg szülőnél! Elég beteg vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!