Lányok, nők, asszonyok, akiknek párjuk/férjük van! Jól
esik nektek ha megnéz egy idegen pasi?
Igen, van különbség megnéz és odamegy között, de pont ezért tud zavarni, ha olyan a hangulatom, mert mi van, ha oda akar jönni ő is? :) Nem az jár a fejemben, hogy csini vagyok, tetszem neki, hanem, hogy ne akarjon semmi hülyeséggel zaklatni, szóval így nem tudom mindig élvezni, ha szépnek látnak.
2011. szept. 3. 12:35
hát én imádom, ha megnéznek, és szerencsére elég gyakran fordul elő :)
2011. szept. 3. 12:39
Ha normálisnak kinéző férfi bámul meg,azt szeretem:-) Ha valami retardált,akkor menekülök :D
A legutóbbi párom nagyon jóképű volt,és a barátai is egytől egyig.Mindegyik mindig megnézett,volt, hogy úgyéreztem bámulnak és biztos szépnek találtak.Nagyon jól esett.Viszont volt olyan,hogy a párom észre sem vette mennyire igyekeztem(szép új frizura,csinos öltözék,smink),és az egyik barátja nagyon kedvesen megdícsért, hogy nagyon jól áll az új haj és csinos vagyok:-) Ez is olyan jól esett, hogy észrevette valaki :-)
Jóleső érzés valóban!
2011. szept. 3. 12:44
Utálom. Akár van párom, akár nincs, akár csak rámmosolyognak, nem bírom. Miért hiszik azt, hogy nekem tudnom kell, hogy ők mit gondolnak rólam? Van nekem önbizalmam, amit magamban találtam meg, nem vadidegenekben.
2011. szept. 3. 13:21
én nem vagyok szép, ráadásul terhes is vagyok, nem szoktak megnézni (dudálnak néha, de azt én sem szeretem). Viszont számtalan példa volt már rá, hogz bálokon, esküvőkön stb. megnéznek, megdícsérnek minket, hogy milyen szépek vagyunk együtt és mennyire látszik rajtunk, hogy igazán szeretjük egymást. Nagyon szeretünk táncolni, a férjem jól szalontáncol. Két hete egy lakziban a lelkész felesége ment anyósomhoz áradozni rólunk, hogy milyen szépek vagyunk és hogy a párom biztosan lelkész, olyan kisugárzása van:)
2011. szept. 3. 13:22
Szeretem ha megnéznek,de ezt csak akkor veszem észre ha egyedül vagyok. Ha a párom is velem van, akkor ő szokta mondani, hogy megnézett magának valaki. Azt mondja nem bánja, inkább büszke, hogy rajta kívül mást is érdekelek.
22/L
2011. szept. 3. 13:45
engem zavar. nekem bőven elég ha a férjem néz meg. de nálam ez mindig is így volt. soha nem veszek fel szoknyát, sem kivágott felsőket az utcára, mert gyűlölöm ha minden jött ment fa.sz engem bambul. én rohadtul nem szeretem. 27/nő
2011. szept. 3. 14:30
28/28 Kistál_és_a_bor válasza:
2021. júl. 19. 02:16
Kapcsolódó kérdések: