Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok,...

Lányok, nők, asszonyok, akiknek párjuk/férjük van! Jól esik nektek ha megnéz egy idegen pasi?

Figyelt kérdés
Rátok is önbizalom erősítő hatással van? Csak azért a kérdés,mert van egy barátnőm,aki nem olyan régen jött össze egy pasival,és azóta,ha valami idegen férfi megnézi őt,tisztára ki van akadva. Amit én nem értek,mert szerintem olyan jóleső érzés,amikor észreveszem,hogy másnak megakad rajtam a szeme. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. szept. 3. 11:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Na azt azért én is utálom,mikor egy vén kecske perverz módon bámul! Pincér vagyok,és bejár egy idősebb pasi az étterembe,és miközben kér valamit,azt rendszerint a melleimnek mondja,még akkor is,ha nem mélyen dekoltált a felsőm,elég bosszantó dolog.
2011. szept. 3. 11:44
 12/28 anonim ***** válasza:
Nálunk még a férjemnek is imponál, ha egy pasi megnéz. :) Büszkeséggel tölti el, hogy milyen "jó nője" van... bár szerintem közel sem vagyok az, de ha csinosan felöltözöm és jól érzem magam, azért meg meg akad rajtam 1-1 tekintet. Azért jó érzés.
2011. szept. 3. 11:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jól esik! Barátom meg is szokta kérdezni ha nem találkozunk, hogy mondta-e aznap valaki, hogy milyen szép vagyok? :) 20L
2011. szept. 3. 11:46
 14/28 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttem a párommal, akkor nagyon zavart, hogyha más pasik néztek. Páromat is zavarta.

Azonban amikor a páromat nézték meg más lányok, egyrészt örültem, mert tudtam, hogy jó pasi, és ezt mások is észreveszik, és örültem neki hogy az én párom, másrészt kicsit zavart már egy idő után, mikor sokan megnézték.

Aztán ahogy telt az idő, párom is megváltozott. Ő örül, ha engem megnéznek, ugyanazért, amiért én is örültem neki. ha megnéznek engem más pasik,az azt jelenti, hogy szép lány vagyok. Az utóbbi időben én is más lettem, néha örülök annak, hogy megnéznek más pasik, néha viszont már idegesít amikor egy nap 10en megbámulnak.

Szóval ez változó. Függ a hangulattól is, attól is hogy milyen a kapcsolatod a pároddal.

Én inkább annak örülök, hogyha kedvesek velem, azt hogy lesnek, annyira nem szeretem.

2011. szept. 3. 11:54
 15/28 anonim ***** válasza:

11:41 vagyok

mert nincs önbizalmam, nemhiszem hogy kellenék másnak

akik meg megnéznek rendszerint nekem nem tetszenek.

2011. szept. 3. 11:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Jó érzés, attól függetlenül,hogy az a fontos hogy a férjemnek tetszek.feldob ha flörtölni akarnak velem
2011. szept. 3. 12:01
 17/28 anonim ***** válasza:

Persze, h jó érzés, ne viccelj. :)

Nekem is van már férjem, de ettől függetlenül még más férfiak is tarthatnak csinosnak.. Az a fickó honnan tudhatná, mikor megpillant, hogy férjnél vagyok? Nincs a homlokomra írva. :)

24/L

2011. szept. 3. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:

Jól tud esni, de van, amikor kifejezetten zavar.

Volt, hogy bolondok oda jöttek hozzám, na azután féltem, bárki is nézett rám. (pl. orrba-szájba b*szna, másik: jók a csöcseim, ismerkedek-e, harmadik: párom kiment egy palacsintázóban mosdóba, majd lecsapott rám egy hapsi, nem hagyott békén, majd mikor látta, hogy nem érdeklem lelépett, de közben a kezemhez ért, jaj...)

Szóval épp a hangulatomtól függ, melyik érzés jár bennem.

2011. szept. 3. 12:30
 19/28 anonim ***** válasza:
Persze, de különbséget kell tenni a "megnéz egy férfi az utcán, mert csinosnak talál" és "tolakodik egy férfi, bunkó megjegyzéseket tesz, szinte már-már zaklat" között. Szerintem a kérdés az 1. variációra irányult. :)
2011. szept. 3. 12:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk párommal amúgy volt olyan, hogy kézen fogva menetünk, velünk szembe jött egy másik pár és a mind a két férfi megbámulta a másik pár női tagját.

Én nagydarab lány vagyok, a másik pacáknak is nagydarab nője volt, felmérték a terepet. :D

Akkorát nevettem ezen, a csajjal pont kiszúrtuk a férfiainkat! :D

2011. szept. 3. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!