Lányok, nők, asszonyok, akiknek párjuk/férjük van! Jól esik nektek ha megnéz egy idegen pasi?
Amikor összejöttem a párommal, akkor nagyon zavart, hogyha más pasik néztek. Páromat is zavarta.
Azonban amikor a páromat nézték meg más lányok, egyrészt örültem, mert tudtam, hogy jó pasi, és ezt mások is észreveszik, és örültem neki hogy az én párom, másrészt kicsit zavart már egy idő után, mikor sokan megnézték.
Aztán ahogy telt az idő, párom is megváltozott. Ő örül, ha engem megnéznek, ugyanazért, amiért én is örültem neki. ha megnéznek engem más pasik,az azt jelenti, hogy szép lány vagyok. Az utóbbi időben én is más lettem, néha örülök annak, hogy megnéznek más pasik, néha viszont már idegesít amikor egy nap 10en megbámulnak.
Szóval ez változó. Függ a hangulattól is, attól is hogy milyen a kapcsolatod a pároddal.
Én inkább annak örülök, hogyha kedvesek velem, azt hogy lesnek, annyira nem szeretem.
11:41 vagyok
mert nincs önbizalmam, nemhiszem hogy kellenék másnak
akik meg megnéznek rendszerint nekem nem tetszenek.
Persze, h jó érzés, ne viccelj. :)
Nekem is van már férjem, de ettől függetlenül még más férfiak is tarthatnak csinosnak.. Az a fickó honnan tudhatná, mikor megpillant, hogy férjnél vagyok? Nincs a homlokomra írva. :)
24/L
Jól tud esni, de van, amikor kifejezetten zavar.
Volt, hogy bolondok oda jöttek hozzám, na azután féltem, bárki is nézett rám. (pl. orrba-szájba b*szna, másik: jók a csöcseim, ismerkedek-e, harmadik: párom kiment egy palacsintázóban mosdóba, majd lecsapott rám egy hapsi, nem hagyott békén, majd mikor látta, hogy nem érdeklem lelépett, de közben a kezemhez ért, jaj...)
Szóval épp a hangulatomtól függ, melyik érzés jár bennem.
Nekünk párommal amúgy volt olyan, hogy kézen fogva menetünk, velünk szembe jött egy másik pár és a mind a két férfi megbámulta a másik pár női tagját.
Én nagydarab lány vagyok, a másik pacáknak is nagydarab nője volt, felmérték a terepet. :D
Akkorát nevettem ezen, a csajjal pont kiszúrtuk a férfiainkat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!