Elmondanád a lányodnak?
A történet tömören:
Adott egy 40 év körüli pasi, akinek van egy 2 éves lánya. A lány anyjával nem jön ki jól, különmennek. A pasi egy évre rá házasságot köt egy másik nővel. Ha te lennél a pasi, elmondanád a lányodnak? Ha igen, mikor? Ha nem, miért?
Kedves Kérdező,ezt én így szó szerint nem akartam kimondani.
Ha az ő oldaláról nézed,meg akart kímélni tőle.Vagy ha rosszindulatú vagyok,azt mondom,h magát akarta megkímélni a helyzettől.
Az én fiam 4,5 éves,1 éves kora óta külön vagyunk az apjától..és tudja,h ki az apa,és tudja,h ki a párom.Nem is szólítja apának,de apjaként tiszteli.Ha később apának akarja szólítani,ám legyen.Véleményem szerint attól,h csak 4,5 éves,az igazsághoz neki is joga van.
Pedig hidd el,szívesebben letagadnám.
9. válaszoló: Köszi a választ.
Igazából sokan jöttek azzal, hogy "megakart kímélni", de nekem ez nem elfogadható válasz. Hazudott!!
Attól függetlenül tartsd tiszteletben a döntését.
Azzal,hogy haragszol rá,csak magadat keseríted meg.16 éves vagy,ha jól számolom...Élj és virulj,ne keseregj!
Ezen változtatni már nem tudsz.Fogadd el.
(16 évesen én sem fogadtam el semmit,és sz.rtam arra amit mondanak:D De így kemény 23 éves fejjel meg egy gyerekkel beláttam h igazuk volt...)
Már értem köszi.Szóval azt nem tudta, hogy van egy felesége...De te ismerted a feleségét?
Ha az apuka téged tisztességesen nevelt,támogatott és segített,akkor biztos megérteném.
Szerintem el is mondtam volna a helyébe, mondjuk nem 2-3éves korában,hanem olyan 8-10évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!