Mit tegyek, hogy figyeljen rám?
Azvan, hogy anyám minden cuccomba turkál.
Hiába kérem meg, hogy ne pakolja össze a szobámat, ne rendezze el helyettem az életem (pl. ne ő keressen nekem diákmunkát, mertén kerestem magamnak- másdolog h nem volt álláslehetőség :/ - , de ő még belepiszkált, vagy hogy be akarta csomagolni a tk-jeimet) Szval hiába kérem meg, hogy ne tegye, csakazértis megcsinálja. A Facebook profilomba is beleturkált, mostmár gépenis uj felhasználót csináltam magamnak jelszóval, hogy ne piszkáljon bele az életembe...
Ha leülnék vele nyugodtan megbeszélni rögtön kiabál.
Mondhatom szépenis, csunyánis, mindig aztvágja a fejemhez, hogy milyen gonosz vagyok, és olyan dolgokat, amikről még nem is tehetek, például, hogy ő mindent a seggem alá tol "anyuci ad pénzt"....Ha tudtam volna nyáron dolgozni, akkor lenne pénzem, és nemkéne tőle kérnem!
Ésannyira nyomasztó, hogy nem hagyja, hogy legyen magánéletem. Régen még a falról is letépkedte a rajzaimat. Minden fontos dolgomat kidobálja.
Mit tudok ellene tenni?
1. válaszoló. látom nem olvastad el amit mondott. idézem:
"Ha leülnék vele nyugodtan megbeszélni rögtön kiabál.
Mondhatom szépenis, csunyánis, mindig aztvágja a fejemhez, hogy milyen gonosz vagyok, és olyan dolgokat, amikről még nem is tehetek, például, hogy ő mindent a seggem alá tol "anyuci ad pénzt"
Ja neharagudj ezt lehagytam.
16 éves vagyok és lány.
Jaés ha gondolod elmesélheted haverod dolgátis, szivesen meghalgatom.
Köszi az eddigi hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!