Mit csináljak? :O (nem érdekel, hogy rövid)
Figyelt kérdés
Az egész nyaram el lett b*szva, mert gőzöm nincs, hogy mit csináltam, de baromira fájt a farkcsontom, vagy mi. Vagyis semmit nem tudtam csinálni. Mondtam anyának, apánat, de ők jó magasról lesz*rták, hogy mi van. Aztán egy hónapja leszakadt alattam a hinta és ráestem a fájós csontra. :S Aztán egész nap nem tudtam lehajolni sem, csak kb. 5 centit. Azzal se törődtek. Most már jobb ugyan, de a suliban állandóan le kell ülni meg fel kell állni. Azok most pont a gyengéim. Ja, meg háromnegyed órát ülni... Csodálkozom, hogy hogy birom ki. De most a legnagyobb gond a tesi óra. Kértem anyát,hogy mentsen fel, de ő azt mondta, hogy nem. Hétfőn lesz tesi(még tesicuccom sincs). Gondoltam, hogy meg fogom mondani a tesitanárnak, hogy nem tudok tesizni és mikor megkérdezi, hogy hol a felmentés(mivel meg szokta kérdezni), akk azt felelem, hogy anyámat ez nem érdekli. Szerintetek jó ötlet?2011. szept. 2. 22:00
1/5 anonim válasza:
Az orvoshoz magadtól és egyedül is elmehetsz.Háziorvos-->ő megmondja mivan és a szükséges helyre elküld egy beutalóval és oda elmész egyedül,és ott kérhetsz felmentést
2/5 anonim válasza:
Nem. De van iskolaorvos, jó ötlet lenne hétfőn felkeresned. Az osztályfőnököd tudja, mikor és hol rendel.
3/5 anonim válasza:
Nem, mert azt hiszik kamuzol. Egy esés miatt nekem is eltört, egyes pózokban ha ültem, nagyon fájdalmas volt. Pár hét után elmúlt.
Én azt javasolnám, hogy egyik délután iskola után egyszerűen menj be a rendelőbe. Ha nem sulis időben mész, akkor nem lesz kamuszaga, hogy csak igazolás kéne. Aztán dugd mindenkinek az orra alá a papírt.
4/5 anonim válasza:
Így visszaemlékezve nem olyan hamar múlt el, jó sokáig éreztem... Szóval menj orvoshoz, mert ha lesz papírod akkor nem piszkálnak tovább, de ha nem mész el vele, akkor a fájdalom még egy ideig megmarad, viszont állandó lesz a vita, hogy lógni akarsz a tornáról meg hazudsz.
5/5 anonim válasza:
Először is nézz magadba, miért nem mentél el orvoshoz?
Másodszor menj el az orvoshoz. Nem vagy már óvodás, el tudsz menni egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!