Ez nem férfiatlan egy kicsit? Vagy csak nekem furcsa?
Jajj dehogy férfiatlan. Idióta, aki szerint az. Teljesen normális, hogy játszol a gyerekeddel. Anno én apukámnak hajcsatokat tettem a hajába és fésültem, szóval fodrászosat játszottam vele. Egy 110 kg-s, szőrös, 185 cm magas emberrel :D És egyáltalán nem tartotta cikinek, hogy ilyet játszok :D Bár én babákkal sosem játszottam, hanem plüssökkel inkább, azzal is hajlandó volt játszani, meg a labdát is mindig dobálta nekem.
Ilyen egy jó apa. Barom, aki szerint férfiatlan.
Szóval én is befogadlak :D
"Szóval én is befogadlak :D"
Hohó, megállj csak!!! Én mondtam előbb, stipi-stopi az év apukája!!!!
:-)
Tisztazzuk a fogalmakat. Van mondjuk 1000 maszkulin es 1000 feminin tulajdonsag, amibol "tetszese szerint valaszt" "leszuletes elott" egy szemelyiseg, mondjuk nemének megfeleloen 66 maszkulin es 33 feminin, vagy 33 maszkulin és 66 feminin tulajdonsagot kivalaszt maganak. Tehát Férfi személyiség = 2/3 maszkulin és 1/3 feminin tulajdonság.
Akibol kiszorul az az 1/3 feminin rész, az ugynaolyan nagy bajban van, ami a mentalis egeszseget illeti, mint az a férfi, aki X-kromoszomahoz kotodo genetikus betegseget orokolt - a nőnek van helyette egeszseges 1/3-a, illetve egeszseges X-kromoszomaja, de a ferfinek nincs - a pusztulasaba kerulhet ez a hiany...
Tévedés a feminin vonasok hianyat azonositani a ferfiassaggal.
Tehat AZ a bizonyos "férfiasság" az egyeni es tarsadalmi elhalalozas záloga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!