Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem férfiatlan egy kicsit?...

Ez nem férfiatlan egy kicsit? Vagy csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
Amikor tegnap este hazaértem azt láttam ,hogy a férjem együtt babázik a kislányunkkal.
2011. szept. 2. 19:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%
És ha az ismeretlen többség azt írta volna, hogy férfiatlan, akkor nem játszol többé a kislányoddal?
2011. szept. 2. 20:20
 22/42 anonim ***** válasza:
77%

Sztereotíp hasonlatokkal élve tekinthető annak, de ez egy olyan szűk látókörű gondolkodásmódra vallana, ahol a nemi identitás, mint egyfajta szerepjáték szerepel. Gondolom nem akarod magad oda sorolni.

A társadalom, a civilizáció kitalált néhány dolgot, ami a nemi kodifikációkat vezérli. Ezek olyanok, mintha bizonyos szerepeket kellene játszania az embernek attól függően, hogy férfinak avagy nőnek született. Az efféle elvárás nem más, mint az alakoskodás elismerése. Tök fölösleges.

Hadd legyen mindenki őszintén önmaga.

Amúgy meg inkább egy igazi odaadó jó apa a párod, fel sem fogod mekkora szerencséd van vele. Érdemeld ki őt!

2011. szept. 2. 20:21
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

TUDTAAAAMMM!!! :-DDDD

Figyu, ha az asszony megszól érte, hozzám jöhetsz, én befogadlak. Két édes kislány van, akik szívesen játszanak veled.

2011. szept. 2. 20:21
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Még egy: Itt a lakótelepen volt egy család, ahol anyagi okok miatt apuka maradt GYED-en. Tudod mit suttogtunk a háta mögött? Azt, hogy ez egy igazi Férfi!!! Egy társ, akire lehet számítani.
2011. szept. 2. 20:23
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne bizonytalanodj el, az én párom eteti, pelenkázza, fürdeti az 1 éves gyerekünket. Inkább gondolom férfinak őt, mint aki hazamegy és kéri a kaját, miközben a távirányítót nyomogatja közben, hogy ő férfi és pénzt keres.
2011. szept. 2. 20:24
 26/42 A kérdező kommentje:

Azért bizonytalanodtam el, mert eszembe jutott ,hogy a lányomnak lehet ,hogy jobb lenne egy erős férfi kép, nem egy olyan aki babázik.

Köszönöm a megerősítéseket. :)

2011. szept. 2. 20:27
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem. egy olyan apára van szüksége, mint te... Mert ezzel alapozod meg, hogy elmondja majd ha fiúzik, tőled kér tanácsot, stb. Nem egy melldöngető gorillára van szüksége, mert attól nem fog tisztelni.
2011. szept. 2. 20:31
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis fárfiatlan! Nincs abban semmi rossz ha egy apa együtt játszik a gyerekével. Ennyi erővel akkor az is furcsa lenne, ha mondjuk az anya kisautózik együtt a kisfiával. Egyáltalán nincs semmi rossz benne. (:
2011. szept. 2. 20:31
 29/42 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:21

Vigyázz mert lehet ,hogy szavadon foglak. :)

2011. szept. 2. 20:32
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak szeretik a gyerekeket, igen legyártani, csak aztán foglalkozni ne kelljen vele.

Szerencséd van, hogy a te férjed hajlandó erre!!!!!!!!!

2011. szept. 2. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!