Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más (leendő) anyósa is szokott...

Más (leendő) anyósa is szokott így viselkedni?

Figyelt kérdés

A párom anyukája állandóan célozgat a magasságomra és a súlyomra. Múltkor például valaki megkérdezte, hogy én is velük vagyok-e, mert nem látott, erre ő azt mondta, hogy persze, hogy nem látott, mert olyan alacsony, hogy ki sem látszom az autóból(persze igazából kilátszottam). Vagy hogy milyen hasznos vagyok, mert keveset eszem. Szerintem ő ezt viccnek szánja, pedig engem inkább bánt ezzel. Ha meg úgy mondja ezeket, hogy én is ott vagyok, akkor kínomban már csak mosolygok, pedig ezzel kínos helyzetbe hoz.

Mást is szokott az anyósa így kritizálni?

2011. szept. 2. 08:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én 156 cm vagyok, ő olyan 175 körül lehet.
2011. szept. 2. 10:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Vagy inkább 180. Igazából most fogalmam sincs, hogy meddig érek neki:-D
2011. szept. 2. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen téren szerencsém van, mert én is, anyós jelöltem is alacsony, 160 cm.

De van mikor mondja, hogy egyek többet mert sosem hízok meg.... vékony vagyok szerinte, de szerintem meg a magasságomhoz viszonyítva pont elég.

Sógornőm 165-170 cm körül van, ő is vékony, annak ellenére, hogy nemrég szült. Neki pedig após jelöltem mondja mindig, hogy egyen többet.

De ezen nem szoktunk kiakadni, már csak röhögünk rajta.

Meg amúgy is, ha megennénk egy egész malacot sem híznánk meg, akkor nem értem miért firtatják néha-néha. De amúgy nagyon jó fejek. Szeretjük egymást.

Kérdező te pedig ne foglalkozz ezzel, minden anyós általában ilyen. Örüljünk neki, hogy CSAK ennyi problémánk van velük.

21 éves menyasszony.

2011. szept. 2. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!