Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 éve udvarolt a férfi,...

10 éve udvarolt a férfi, akkor kosarat adtam. Most lehet esélyem?

Figyelt kérdés

10 éve még szinte kislány voltam, amikor udvarolt egy férfi.

Jól nézett ki, tetszett is, emberileg, barátilag is összepasszoltunk, kedveltem...de amikor ennél többet akart, elutasítottam. Egyrészt túl idősnek találtam hozzám (én 21 ő 37 volt) másrészt igazi szexuális vonzalmat sem éreztem iránta. Igyekeztem nem megbántani és barátok maradtunk ezután is, bár lényegesen ritkultak a találkozási pontok.

Ma már 30-on túl vagyok. Van egy kisfiam is, akivel egyedül maradtam. Társra vágyom és nagyon sokszor eszembe jut, hogy akkor rosszul döntöttem...

Ő még most is jön, ha segíteni tud. Kedvesen és szeretettel fordul felém. De már rég nem udvarol...

Próbálok kicsit kihívóbban öltözni és kacérkodni, de nem reagál rá. Nem tudom eldönteni, azért-e mert nem veszi észre vagy már nem érdeklem. Direktben nem merek lépni felé, gyáva nyuszi vagyok.

Amúgy neki nem volt az elmúlt 10 évben kapcsolata és még mindig nincs gyermeke. De nagyon szeretne, az én kisfiammal is olyan szépen bánik, hogy sírni tudnék, amikor nézem őket...

2011. szept. 2. 05:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Abban a részben nincs semmi rossz, hogy elutasítottad.

De ez a "bárcsak a Hufnáger Pistihez mentem volna feleségül" történet nem igazán korrekt.

Nem őt választottad. Nincs olyan, hogy mi lett volna, ha.

Nem hiszem, hogy működne a dolog:

- Te csak kétségbe vagy esve, biztonságot keresel (ez még nem baj) és ő pont kapóra jön (ez viszont már baj). Ha lenne választék, észre se vennéd őt, de mivel csak ő van, beleképzelsz mindenfélét, milyen jó lenne.

- Ha ő rád várt 10 évig, nem olyannak lát, amilyen valójába vagy, hanem olyannak, amit 10 évig képzelt rólad. Színezgette az álmait.

A vége ennek baromi nagy kijózanodás és csalódás lesz.

Ráadásul ha ő 47 éves koráig nem kötelezte el magát, valószínűleg képtelen erre. Vagy nem jött neki össze semmi (ahogy veled sem), és ettől baromi nagy lelki sérüléseket cipel, vagy betegesen fél az elköteleződéstől. Neked egyik verzió sem jó.

Ha úgy gondolod, hogy tévedek, tegyél egy próbát. Teremts helyzetet, amikor kettesben lehettek, hívd meg vacsizni, amit te főzöl. Ebből simán alakulhat intim helyzet, nem vagytok már gyerekek.

Egy dolgot viszont kockáztatsz: a barátságát. Ha nem jön össze a dolog vele, akkor barátok sem lesztek többet valószínűleg.

2011. szept. 2. 09:18
 12/16 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok. Köszönöm mindenkinek!

Október 5.-én lesz a szülinapja, azt kivárom és beállítok hozzá egy tálca sütivel. Remélem lesz olyan helyzet, hogy beszélni tudjak vele.

Azt akarnám neki elmondani, hogy ha akarja szépen-lassan alakulhatnánk egy párrá, de hitegetni őt és nagyon gyorsan ágyba kerülni vele (bocs, hogy így fogalmazok) nem szeretnék. Ahhoz tényleg tisztázni kell egymás közt és magamban, hogy mit is akarok.

Csak remélni tudom, hogy ezt elfogadja és nem úgy veszi, ahogy az első hozzászólók írták...

Hogy érteni lehessen miért itt tettem fel a kérdést és miért nem konkrétan vele, vagy olyanokkal beszélek erről, akik ismernek minket, el kell mondanom, hogy mi egy közepes méretű községben lakunk, ahol mindenkinek az ükapja is már itt született, így ismer mindenki mindenkit és senkinek az élete nem lehet magánügy. Ha engem itt elkönyvelnének könnyű nőnek, akkor még 40 év múlva is ezzel bántanák a fiamat.

Úgyhogy kell majd egy jó nagy adag bátorság, hogy akárcsak a sütivel becsöngessek hozzá.

Köszönöm mégegyszer a kedves és okos sorokat. Majd megírom mi történt.

2011. szept. 2. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne tedd! Szegényt 90+% csak kínoznád.

Én tudom. (saját tapasztalatból és a munkám is az volt hogy mások lelki bajaival törődjek.)

Képzel 90+% eséllyel el akar majd kerülni, azt hogy fogja tudni megtenni??? A seb feltépése sokszor fájdalmasabb mint a maga a seb szerzése. És ez már beforrt. Nincs miért feltépni. (1-2% esély sincs rá hogy akkár pá évre is pár lesztek)

De a te döntésed.

2011. szept. 2. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetöség költözz el a faluból és kezdj új életet. Ùj lehetöségek, új arcok....,hmmmmm ? A kisfiadnak is jobb lenne a késöbbiekben.
2011. szept. 2. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:

tegnapi 07;23-as valaszolo vagyok.

Mi van, nem birjatok a kritikat, okos tojasok? Pedig ez az igazsag.Nem baj, eljetek ki magatokat a pontozgatason. Ennel tobb oromotok gondolom nincs az eletbe.

Raadasul amig en a kerdesre valaszoltam addig ti nem, csak piszkaltatok a kerdezot,hogy "ha nincs lo, jo a szamar is" szovegekkel.

Most pedig varom a lepontozast ismet!

2011. szept. 2. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 29%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:23

Privát e-mail a válasz írójának" ;)

" Hasznos volt számodra ez a válasz? " <- ??? Annyi hogy még azt sem lehet eldönteni hogy hasznos-e. Csak női együtt érzés ami dicséretes, de ...

2011. szept. 2. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!