Miért van az, hogyha felhozom anyum előtt, hogy nöi orvoshoz szeretnék menni, akkor azt vágja a fejemhez, h miért terhes vagy?
Figyelt kérdés
nem csak azert jarnak orvoshoz mert terhes valaki,hanem mert minden normális no legalabb felevente kivizsgaltatja magat, h minden rendbe van e nala2011. szept. 1. 17:35
31/38 anonim válasza:
sajnos nem lát senki anyukád fejébe nem tudjuk megmondani miért mondja ezt.. A választ meg, hogy lehet unokát szeretne visszautasítottad, tehát ne várj egy olyan kérdésre választ, amire csak az illető tudja, illetve a lehetséges eseteket nem fogadod el. Legjobb lenne ha anyukád kérdeznéd és nem találgatni kéne a vakvilágba, mert beláthatod, hogy rajta kívül senki sem fogja tudni megmondani.
32/38 anonim válasza:
Figyi, mondd ezt:
- Nem, anya, nem vagyok várandós, de ahhoz, hogy később az lehessek, el kell mennem vizsgálatra. Tudod, milyen fontos a méhnyakrákszűrés. Te miért nem csináltatsz, ha már oda megyünk?
Egyébként nagyon helyesen teszed, hogy el akarsz menni nődokihoz! Egy rejtett fertőzés, méhszájseb, ciszta, bármi lehet. Egyik se legyen, de jobb a megelőzés!
33/38 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó
2011. szept. 1. 18:47
34/38 anonim válasza:
Hát ha ezt kérdezi anyud akkor ezt kérdezi. Én pont azt válaszolnám amit le is írtál. Nem anyu nem vagyok terhes, de tudod hetek óta viszket és sötétebb a folyásom és gondoltam megkérdezek valakit akinek ehhez diplomája is van.
Ha ezek után is mindig megkérdezné akkor se érdekelne. Kár ezen fennakadni.
35/38 anonim válasza:
20 éves lánynál azért nem olyan alaptalan a kérdés nem értem min sértödtél meg.
36/38 A kérdező kommentje:
nem az miatt lehet menni orvoshoz
2011. szept. 1. 21:45
37/38 anonim válasza:
18.06! Ez voltam én. Azt írtam, hogy ne mászkáljon nőgyógyászhoz, HA NINCS SEMMI PANASZA, mint ahogy a fülészhez sem megyünk el, ha nincs semmi panaszunk. Tartom a véleményemet, de közben kiderült, hogy Kérdezőnél valami nincs rendben. Akkor irány az orvos!
38/38 anonim válasza:
Utolsó,te rettentő sötét vagy!!!! Menjen akkor,mikor már a méhnyak vagy petefészekráknak TÜNETEI vannak,ergo,már kezelhetetlen?! Mit gondolsz,a magánorvos dzsuvás kézzel matat benne,hogy elkapjon valamit? Nagyon buta vagy,remélem a gyerekeidnek lesz annyi eszük,hogy nem hallgatnak majd rád ilyenekben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!