Igazam van? Csak mert lány vagyok házimunka!?
Szóval a báytámnak soha semmijen házimunkát nem kell csinálnia, de nekem igen. Megkérdeztem miért van ez, eddig arra tippeltem hogy mert ő az idősebb, de azért márkezdett ez zavarni... De azt mondta apa hogy azért mert én lány vagyok ő meg fiú. Ezen jól felhúztam magam, és megmondtam hogy akkor mostantól nem csinálok semmit. Mert én úgy gondolom hogy ezzel az erővel abbahagythatnám a sulit és nem megyek el dolgozni, elvégre ez a férfiak doga..
Ő pedig ezen megsértődött, hogy nem igaz hogy ennyit nem bírok megtenni. Meg bírnék tenni, csak épp zavar hogy mindössze azért réám hárul a feladat mert lány vagyok... nagyon idegesít ez a felfogás.
Igazam van?
16:03
Persze, ez is igaz, de valljuk be, egy villanykörte ritkábban megy ki mint ahogy a mosogatnivaló gyűlik.. :/
33 N, teljesen igazad van, nyomtam is neked egy zöld kezet. A mai lányok már nem lesznek a család ingyencselédjei, akik x óra munka után bevásárolnak és megfőzik a vacsit, este meg vidáman lepedőakrobatikáznak.
Mert valljuk be, egy feleség ingyencseléd és ingyenk.rva.
"Én meg azért nem főzök, mert munka mellett tanulnom kell és elegem van abból, hogy az én életem csak munkából és tanulásból és házimunkából áll. Úgyhogy mostanában menüt rendelek, a párom meg apám azt esznek amit akarnak, én nem vagyok a kiszolgálónőjük. Apám az végképp semmit nem csinál otthon, de kénytelen magára mosni, mert én aztán nem mosok. Páromra meg magamra mosok, de vasalni se vagyok hajlandó senkire, csak magamnak vasalom ki azt amit aktuálisan fel akarok venni másnap. Voltam néhány évig igazi háziasszony, elég is volt, tőlem most már összedőlhet a ház is akár"
Sajnálom a párodat, de komolyan. Nem lehet egyszerű veled.
"Ilyen az is, hogy ha nehéz tárgyakat kell cipelni, akkor nem a nőt fogják hívni(pedig egyenlőség van!), hanem a férfit. Ha műszaki dolgot kell csinálni, akkor is a férfiért kiáltanak, viszont ha ki kell mosni, akkor a nőért."
Hát, én férfiak nélkül nevelkedtem, se apám, se fiútesóm, úgyhogy megszoktam, ha valami nehezet kell cipelni, vagy kinyitni egy üveget, akkor a húgomnak szólok. Anyu kocsit szerel, én pedig többször megjavítottam a számítógépeket, az ajtócsengőt.
Egyébként nem értem, mi ez a nagy villanykörte mánia. Úgy mondják sokan, mintha a legmegterhelőbb feladat lenne. Egy kétperces meló félévenként? Na ne már.
Soha nem jönnék össze olyan kis buznyákkal, akinek letörik a műkörme, ha el kell mosogatni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!