Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szegény vagy gazdagabb...

Fiúk! Szegény vagy gazdagabb lányt választanátok? Miért?

Figyelt kérdés
Nektek tetsző lány az. Írjátok le a miértjét is, hogy miért gazdagabbat vagy miért a szegényt :)
2011. szept. 1. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem volt gazdag (nálam tehetősebb) párom.

Talán rosszul is érezném magam, ha így lenne, nem tudom.

Az is igaz, hogy én sem vagyok túl szegény, bár gazdag sem.

Valahogy eddig ez nem jött elő szempontként.

43/F

2011. szept. 1. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Párom a szegényebb nőkre hajtott miután belátta hogy a gazdagnak olyan igényei voltak amit nem tudott teljesiteni.Ajándékok de minimum arany,ide vigyél oda vigyél.

Egy gazdag nő megszokja ezeket és ugymond el is várja a párjától hogy az udvarlása egy bizonyos szinten mozogjon.

Én beérem nagyon kevéssel is.

2011. szept. 1. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
Én szegénnyel nem kezdenék de nem azért mert sznob vok csak elég jól állunk és a gazdag tuti nem a pénzért lenne velem :P A másik h a gazdaggal jobban lehet élni a harmadik meg h ahogy tapasztaltam a szegény emberek ált. butábbak (nem mindig, van kivétel!!!) de még ha nem is buta akk is sokkal kevesebb közös témánk van ennyi.
2011. szept. 1. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Nálunk az anyámnak volt fontos, hogy gazdag lány legyen. -.- Ha már ők nem vitték sokra...?!

Egyébként érdekes, mert minden gazdag csaj ismerősöm állandóan körül van véve pasikkal, mindig van valakije, akármilyen ronda is az illető.

24/F

2011. szept. 1. 13:53
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Csakis középréteg! Aki nem túl gazdag, de azért van is valamije. Ugyanis a két végpont, mindkettő a pénzre megy.

A gazdag nő nem fog csóró pasival kezdeni, azért hogy eltartsa. Meg hát pénz, pénzel házasodik. Ha mégis, akkor a gazdag nő részéről mindig lesz egyfajta fölény, azzal hogy ő odavette a gazdagságba a hapsit. Meg a csóró pasinak ott mindig csak kuss lesz a neve. (ez tapasztalat)

A túl csóró nő sem jó! (ez is saját tapasztalat)

Az csóringer nők ugyanis úgy vannak vele, hogy ők már eleget nélkülöztek és jár nekik egy kis jólét. Főleg ha még gyereke is van. Ezért ők is pénzes hapsira vadásznak. Vagy később simán lecseréli a pasit, ha talál egy gazdagabbat. De a szögín nők előbb kihasználják a pasit és utána dobják, mint mondjuk a gazdagok, mert ők rá vannak szorulva. A gazdag nők, csak a társadalmi hovatartozása és a ismeretségi körének elvárása miatt keresnek anyagilag magukhoz illő férfit.

25/F

2011. szept. 1. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem gond, én válaszolnék, bár én a nő vagyok és gazdag! Annyit mondanék,hogy nekem is nyilván voltak igényeim. Illetve megszoktam otthon egy színvonalat. Aztán megismertem a férjem. Nem szegény, de közel sem annyira vagyonos a családja,mint az enyém. De nem kellett nekem,hogy hozza a szintet. Egyszerűen leadtam az igényeimből. Alkalmazkodtam,mert nagyon szerettem, szeretem. Rájöttem,hogy nem kell ruha minden hónapban több tízezerért, nem csak külföldön lehet nyaralni, hanem ugyanúgy fel tud tölteni akár egy nap Visegrádon!

Viszont őt ahogy látom még mindig sok minden zavarja. Bár imádja a szüleim és ők is őt, nehezen szokja meg,hogy pl. apuéktól házat kaptunk ill. hogy elég sok mindent adnak.

Nem akarják ők bántani, éppen ez az,hogy szeretnek bennünket és akarnak adni. Szerintem valamennyire mindig fogja zavarni, de kezd beletörődni!:)

Az élet,amit velem megismertetett sokkal tartalmasabb,mint amit előtte éltem pénz ide vagy oda!

2011. szept. 1. 13:58
 17/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:52

De igen, sznob vagy...

2011. szept. 1. 14:00
 18/20 anonim ***** válasza:

olyan édi, hogy itt mindenki a nagy rózsaszín ködben él :)

emberek! a szerelem elmúlik, a pénz megmarad. kérdés?

drága bölcs nagyapám mondta mindig: a szegénység bemegy az ajtón, a szerelem kifér a kulcslyukon.

az ő házasságuk nem igazán az a szerelmi házasság volt. DE! tisztelték, becsülték egymást, nem balhéztak, egyikük sem ivott, nem járkált el sehova.

igazi, mély szeretettel szerették egymást, és dolgoztak együtt.

na nekem ők a példaképeim, és nem a nagy hősszerelmek, mint amilyenek ti vagytok! :P

2011. szept. 2. 00:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Szegény csajjal??

Vagyis olyannal, akinek csak egyetlen kincse van és

az is lyukas??

2011. szept. 2. 06:47
 20/20 A kérdező kommentje:

06:47

Miért kincs az? Amúgy meg nem számít. Ha nem lyukas, akkor is megmondja hogy pocsék vagy az ágyban :P

Többieknek köszi a válaszokat!

2011. szept. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!