Mennyire vagy erős, határozott nő/feleség?
Az erőset arra értem, hogy képes minden helyzetben helyt állni, nem "pityereg" a kis dolgokon, olyan oroszlán-anya típus. A határozottat pedig a szokásos értelmében.
Kíváncsi vagyok ez hogyan mutatkozik meg a családi életetekben. Én sajnos nem vagyok sem erős, sem határozott.
Az az igazság, hogy én dühömben vagy tehetetlenségemben iszonyú könnyen elsírom magam, de nem vagyok az a típus, aki feladja a dolgokat.
A határozottság, hát... az a "fejjel a falnak" típus vagyok :)
Pont az ellentetje vagyok, hatarozott es nem nagyon erzelgos de ez inkabb a kulvilag fele mutatkozik meg. Belulrol erzelgos vagyok, csak vhogy begubozzok es kivulalloknak nem mutatom ezt az oldalam. Meg a ferjemnek sem nagyon. Egyetlen egy baratom volt akinek megnyiltam hosszu idok utan, es eletembe olyan jot meg sosem beszeltem egy partnerral, de sajnos ot eleresztettem, mert a vilag ket vegen eltunk, azota is banom.
Nekem anyum volt hatarozott, ot is megedzette az elet, alkoholista apa mellett nott fel, szegenysegben. kenytelen volt. aztan engem is megedzett az elet, apat tini koromban elvesztettuk, talan ez a pont volt az eletemben amikor abszolute beguboztam es nem nyilok meg senki fele. Tanultam es a szakmam es poziciom is olyan ahol ferfiakkal dolgozom, igy kenytelen vagyok kemenynek lenni. de ugyanakkor legeslegbelul erzekeny vagyok csak ezt az oldalamat szinte senki sem ismeri. \
amugy nem tudom meyik szemelyiseg a jobb. engem sok kritika ert ezert a termeszetemert.
Anyukám amolyan mindenkit kiszolgáló, de cserébe mindent átszövő, megszervező típus, akihez mai napig járok tanácsokért, mert nagyon okos és higgadt.
Én feleségként amolyan csendesen konok vagyok sok vágyálommal plusz komoly vétójoggal :), anyaként egyelőre meg izgulós-érzelmes-ellágyulós (1 éves a babánk). A hős oroszlán elég messze áll tőlem az élet minden területén... A férjem inkább az önfeláldozó, harcos, határozott apa-tigris :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!