Ha a 26 éves lányod öngyilkos akarna lenni mit tennél?
folyton sír hogy nem tud változtatni az életén ,de nem depressziós ,mert amint társaságba kerül érzi hogy szeretik kiegyensúlyozottá válik .De ez ritka az utóbbi időben ,általában magányos ..és egyre magányosabb .Sokszor engem hív mert nem tudom mást ..
Nem volt még egy normális kapcsolata sem ahol tényleg szerették volna egymást..
Nagyon aggódom :(
Mindig azt mondja h nem ide való, nem találja a helyét és hogy annyi fájdalom van benne hogy egyszer elszakad a cérna végleg..
szerintem megpróbálhatnátok más pszichológussal, mert szüksége van rá...
de, ahogy én gondolom, az is a szülők feladata, hogy megtanítsák a gyerekeiket arra, hogy hogyan kell társas kapcsolatokat kialakítani.
látnia kell(ene) egy gyereknek már egész kicsi korától, hogy hogyan kell közeledni az emberekhez, kihez hogyan kell viszonyulni... és ezt a szülőktől fogja megtanulni....
azt nem írtad, hogy milyen a lányod élethelyzete? tanul? dolgozik?
ha ő igényeli, és szerintem igen, különben nem téged hívna, csinálj vele közös programokat, ketten.
Például ha én nagyon lent vagyok, én is anyukámat hívom, és nagyon jól esik, ha elmegyünk egy fagyira, vagy tornázni, vagy akárhova együtt.
"levegőváltozás" is lehet, h jót tenne. ha kicsit "magára maradna" például egy idegen városban, vagy országban, "rá lenne kényszerítve" hogy akármilyen kapcsolatokat kialakítson.
Most nagyon fontos, hogy legalább ti, a családja, álljatok mellete.
Amúgy egy pszichológus lehet jót tenne neki.
sose járunk el sehova. én dolgozom cégem van. ő is benne dolgozott ,de nem ment együtt. Munkát keres de nem hívják sehonnan .nyelvet sajnos nem beszél, angolul kicsit .
volt kint külföldön két hónapra még rég de ott is zokogva hívott h nem tud barátkozni,beilleszkedni .azt tudom h nem ilyen tapatós valaki, olyan mint én ebből a szempontból ,ha én irántam nem érdeklődnek nem fogok futni senki után .
CSak ez neki fáj.
én ilyen életformában éltem napi 16 óra munka,elváltunk a férjemmel 25 év házasság után ,igaz ő már 10 éves kora óta könyörgött. tudom h miattunk de nem volt rózsás a gyerkkora. nekem sincsenek barátaim,én csak a munkának élek .neki az a baj még ennyi sincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!