Lehet nála így esélyem?
Figyelt kérdés
Teljesen beleestem egy 34 éves férfiba azt hiszem én is bejövök neki, mindig mosolyog amikor meglát, és nagyon kedvesen beszél velem stb.. a bökkenő az h már van felesége de 4 vagy 5 évvel idősebb a pasinál viszont nagyon jól néz ki:S vékony és még az arca is szép és nem ráncos.. ezzel szemben én a teltebb, átlagos nők közé tartozom, jövő év márciusában töltöm be a 18-at. Gyerekük még nincs szóval nincs család amit tönkretennék. Nem azért kellene hogy eltartson, fodrásznak tanulok és majd lesz is munkám, és még gyerekeket is szülnék neki amit egy 38-39 éves nő már nem nagyon tud és még szexuálisan is többet nyújthatnék neki mert fiatal vagyok. Szerintetek bepróbálkozzak nála vagy várjam meg amíg megteszi ő az első lépést?2011. aug. 31. 20:45
11/17 anonim válasza:
Oké, hogy idősebb pasit keresel magad mellé, de milyen jogon rondítanál bele egy házasságba? Csak azért, mert még nincs gyerek?
12/17 valasz88 válasza:
Te jól vagy? egy idősebb nő nálad ezerszer többet tud szexuálisan nyújtani... ad1, ad2, attól, hogy nincs gyerek, még tönkretennél egy családot, ad3: gondolod, hogy hagyná ezt a felesége? Ennyire nem lehet magabiztos (nagyképű) csak azért, mert "szépen néz rád, meg kedves"... szállj le a földre...
13/17 anonim válasza:
igazából ha akarsz neki egy jó napot szerezni, próbálkozz be, tutira halálra röhögi magát... :D
amúgy meg, az is lehet ám, hogy nem is akar gyereket... (de még egy 18 évest sem :))
lényeg a lényeg: egyre több ilyen kérdés van: ergo: egyre több ribi kapott kedvre, hogy "jogait" érvényesítse...
14/17 anonim válasza:
Amíg ilyen gyerekes a világszemléleted nem hinném, hogy egy ÉRETT férfi rád nézne úgy.
De nem baj, majd idővel te is megtanulod.
15/17 anonim válasza:
1. ő egy felnőtt férfi
2. a felesége egy felnőtt nő
3. lehet hogy nem akarnak gyereket
4- még lehet gyerekük
5- te egy kislány vagy még, nem hiszem hogy pedo a pasi.Hozzád max. 20 éves fiú illene.
6. attól h rádmosolyog még nem biztos hogy akar is valamit!Sőt! Csak egy aranyos kislányt lát benned!
29N
16/17 anonim válasza:
Hidd el, meg fogod bánni hogy eldobod a fiatalságod.
17/17 anonim válasza:
Ha be akarsz égni, akkor nyugodtan kezdeményezz :) ezen mindenkinek át kell esnie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!