Lehet nála így esélyem?
"még szexuálisan is többet nyújthatnék neki mert fiatal vagyok."
Ez így nem igaz, sok nő épp 30 éves kora után lesz aktívabb és tapasztaltabb. (saját tapasztalat is ez)
Utalni utalhatsz rá, hogy van esélye nálad, de ha szereti a feleségét akkor nem lép, vagy ha igen, akkor jó eséllyel csak kukimelegítőnek használ az asszony mellett.
Nem véletlenül vette el azt a nőt, szóval lehet hogy neki pont az olyanok jönnek be, nem azok, akik alig nőttek ki a tinikorból.
azt komolyan gondolod, hogy szexuálisan egy 18 éves lány többet tudna mutatni, mint egy 38 éves nő?
fogalmad sincs a szexualitásról...
egy 40 éves nő simán szülhet
kicsit el vagy varázsolva...be kellett volna járni biosz órára
nem lehet, hogy azért mosolyog és kedves veled mert alapvetően ilyen a természete?
nem véletlenül vett el egy nála idősebb nőt...két ember már egy család, tönkre tennél egy családot...
..nagyon gyerekes vagy még, fantáziálgass csak..
Tudod te is leszel egyszer 40éves és nem biztos, hogy tetszeni fog neked az ötlet, hogy a férjedet elcsábítsa egy 20évek elején járó lány(vagy a tízes évei végén).
Szóval amit magadnak sem kívánnál azt másoknak se tedd.
A tapasztalatról meg annyit, hogy 17évesen én szégyellném a tapasztaltságot főleg úgy, hogy ki is jelentem hogy többet nyújtanék mint egy idősebb nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!