Más az elképzelésünk. Mi legyen?
Földút és ló??? Budapest közelében?????????
Na ezt nem hiszem el.
meg tudlak érteni.
nekem volt egy szintén Pest megyei barátom, akivel szóba került az összeköltözés.
van egy lakásom jó környéken, nyugis részen Bp.-n. a barátom azt mondta, h ő nem költözik ebbe a "nyúlketrecbe", menjek én hozzá. hozzáteszem, ő a szüleivel lakott egy szobája volt és ennyi.
hát ha neki nem kell a tuti kéró, akkor így járt. szakítottunk, mert sehogy sem tudunk dűlőre jutni.
azóta van egy pesti barátom, aki szinte azonnal hozzám költözött a lakásomba, és nem megy a vinnyogás, h ez neki nem kóser. inkább örülünk mindketten, h nem kell órákat utazgatnunk, és van egy hitelmentes szép lakásunk. :)
Ha ilyenen nem tudtok dűlőre jutni,akkor mi lenne más dolgokkal?Nagyobb dolgokkal.Mint például az anyagiak és a gyermekvállalás,esküvő....
Szerintem itt jó megoldás nincs,mert vagy egyikőtöknek vagy a másikótoknak bele kellene törődni a másik helyzetébe.
Akármilyen szép is a vidéki élet, friss levegő,állatkák,zöld mezők, nem ér fel sajnos egy városi léttel.Főleg,hogy egy mentő is félórákba telik mire kiér falura,vagy egyéb várostól messzi helyekre.Laktam én is vidéken,de nem tudnám meszokni többet.A városban minden elérhető,biztonság szempontjából is(pl mentő,rendőrség,tűzoltóság ebbe azért gondolj bele!!!!).
A lakásodat meg eszedbe ne jusson eladni egy kapcsolatért!Tudod milyen nagy kincs manapság egy pesti/budai lakás???? Akármilyen környéken is van,egy saját lakás nagy érték a mai világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!