Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más az elképzelésünk. Mi legyen?

Más az elképzelésünk. Mi legyen?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt. 30 felettiek vagyunk mindketten. Szeretjük egymást, de nem tudunk dűlőre jutni arra vonatkozólag, hogy hol lakjunk. Ő egy kis faluban lakik, Pesttől nem messze. Én pedig Pest kertvárosi részében. Ő ott akar megöregedni, én pedig nem akarok odaköltözni, ahova napi 3 busz, meg pár vonat jár. Így a hazajárás sem egyszerű. A háza szép, de nem bírok vidéki lenni (földút, ló, stb.) Kell nekem ez a nyüzsi amit a város jelent. Meg ingázni sincs kedvem. Mondtam neki, keressen olyat akkor, aki ott akar lakni. De neki én kellek. Mit tegyek?
2011. aug. 30. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Földút és ló??? Budapest közelében?????????

Na ezt nem hiszem el.

2011. aug. 30. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Köztes megoldás esetleg nem lenne??Mondjuk te is és ő is eladja ami van ennyire egyszerű a képlet.Vesztek egy olyan helyen házat ami neked is meg neki is megfelel,van nyüzsgés is mert hamar bejutsz a városban de ő is esetleg tudja élni a falusi életét...pesten belül nincs valami ilyen kerület vagy valami falú a közelben ahonnan te hamar be tudsz menni a nyüzsgésben?Én nem hiszem el hogy 2 ember szereti egymást akkor egy ilyen akadály lehet,szerintem ti nem is szeretitek egymást bocsi hogy ezt mondom,de ha én valakit marhára szeretek,akkor oda vissza lemondunk bizonyos dolgokról ami mind a kettőnknek megfelelő....
2011. aug. 30. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:

meg tudlak érteni.

nekem volt egy szintén Pest megyei barátom, akivel szóba került az összeköltözés.

van egy lakásom jó környéken, nyugis részen Bp.-n. a barátom azt mondta, h ő nem költözik ebbe a "nyúlketrecbe", menjek én hozzá. hozzáteszem, ő a szüleivel lakott egy szobája volt és ennyi.

hát ha neki nem kell a tuti kéró, akkor így járt. szakítottunk, mert sehogy sem tudunk dűlőre jutni.

azóta van egy pesti barátom, aki szinte azonnal hozzám költözött a lakásomba, és nem megy a vinnyogás, h ez neki nem kóser. inkább örülünk mindketten, h nem kell órákat utazgatnunk, és van egy hitelmentes szép lakásunk. :)

2011. aug. 30. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ilyenen nem tudtok dűlőre jutni,akkor mi lenne más dolgokkal?Nagyobb dolgokkal.Mint például az anyagiak és a gyermekvállalás,esküvő....

Szerintem itt jó megoldás nincs,mert vagy egyikőtöknek vagy a másikótoknak bele kellene törődni a másik helyzetébe.

Akármilyen szép is a vidéki élet, friss levegő,állatkák,zöld mezők, nem ér fel sajnos egy városi léttel.Főleg,hogy egy mentő is félórákba telik mire kiér falura,vagy egyéb várostól messzi helyekre.Laktam én is vidéken,de nem tudnám meszokni többet.A városban minden elérhető,biztonság szempontjából is(pl mentő,rendőrség,tűzoltóság ebbe azért gondolj bele!!!!).

A lakásodat meg eszedbe ne jusson eladni egy kapcsolatért!Tudod milyen nagy kincs manapság egy pesti/budai lakás???? Akármilyen környéken is van,egy saját lakás nagy érték a mai világban...

2011. aug. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!