Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejött már valakinek az...

Bejött már valakinek az újrakezdett kapcsolat? Normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

3 évig voltunk együtt, majd most februárban mentünk szét. Ő szakított velem, és én nagyon a padlóra kerültem. Halálosan szerelmes voltam belé. Most fél év múlva felkeresett, hogy hibázott én pedig belementem a dologba mert nagyon szeretem és hiányzott. Most nagyon teper értem, és nagyon odateszi magát, látszik rajta hogy megbánta a szakítást, csak nekem valami fura érzésem van. Mitha most bármennyire is hiányzott volna ebben a félévben most mégse lenne ugyanaz. Mintha meghaltak volna az érzelmeim felé kicsit, vagy a bizalom de mintha most már nem szeretném annyira. Mintha nem tudnék már szeretni....

22L és 28F

én vagyok a lány

2011. aug. 30. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Találó a mondás: csak a töltött káposzta jó felmelegítve!
2011. aug. 30. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az sem mindegy, hogy miért szakított veled korábban, és hogy volt-e közben nője.

Sajnos benne van, hogy az új kapcsolat nem jött össze vagy nem talált jobbat, mint te, ezért tepert vissza ezerrel. Ilyenkor nem érdemes újabb esélyt adni szerintem, mert ebben az esetben szünet = legalizált megcsalás, ráadásul ha felbukkan egy jobbnak tűnő, ismét lelép.

Ha "csak" sok volt a veszekedés, és magányában elgondolkozott azon, hogy miket hibázott, és komolyan gondolja, hogy változtatni akar ezen, akkor nem annyira értelmetlen az újrakezdés. De ha tőled várja a megoldást (vagyis egy listával érkezett, hogy miben kell változnod), akkor megint nem érdemes időt pazarolni rá.

2011. aug. 30. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne tudni a szakítás okát a részéről.. Sőt szinte csak azon múlik az egész.

Van úgy, hogy évekkel később jönnek újból össze emberek és harmonikusan élik tovább együtt életüket, viszont az ő esetükben nem azért mentek szét, mert az egyik már nem szerette a másikat vagy volt valakije, hanem azért mert valami oknál fogva nem működött. És ez lehet az aktuális élethelyzet vagy bármi miatt...

2011. aug. 30. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 1,5 éve voltunk együtt, mikor valami elromlott köztünk. Sokat veszekedtünk, az lett a vége, hogy időt kért. Elment randizni egy másik csajjal, amit sejtettem, de későb tudtam meg, hogy igazam volt. Szakított velem, olyan levelet küldöt, hogy szeret de nem tud velem maradni.Még soha nem voltam olyan rosszul..még jó h mindenki dolgozott itthon, mert nem akartam, hogy úgy lássanak.

Tudomásul vettem, hogy vége

. Utána küldött egy sms-t, hogy mekkora hülye volt és megbánta a dolgot. Úgy sírt, zokogott könyörgöt. Úgy voltam vele, hogy próbáljuk meg....

Azóta gyökeresen megváltozott minden. Közös életet tervezünk, és bízzunk benne hogy minden ilyen harmonikus marad.

2011. aug. 30. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
11,52, és nem zavar, hogy csak azért ment vissza hozzád, mert a másikkal nem jött össze neki? Ha összejön, soha nem megy vissza hozzád... Ez nem megalázó?
2011. aug. 30. 11:54
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi nektek!

azért szakítottunk mert sokat veszekedtünk, főleg miattam mert kezdtem depressziós lenni és halálosan féltékeny voltam

ő meg ezt nagyon nem bírta

elöbb utóbb mindketten feszültek lettünk és már minden összevesztünk

mérlegelt sokat és visszajött

máshogyan látom a korábbi életvitelemet

elég szánalmasnak ahogy sokszor viselkedtem vele

tisztában vagyok nekem miben kell változnom

és amint látom ő is észrevette a saját hibáit

2011. aug. 30. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzed ezt, mert már elkezdted lezárni magadban a dolgot, elkezdtél túllépni. Persze, hogy fura most. Engem másfél hónapja hagytak ott és belegondoltam, mit is reagálnék, ha a nyakamba borulna az exem, hogy kezdjük újra. Hát... nem lenne ugyanaz. Egyébként volt újrakezdett kapcsolatom még nagyon régen, 2 évig voltunk külön. Mikor újrakezdtük, akkor 1 hónapig bírtuk, mert mindketten éreztük, hogy ez már csak amolyan B kategória.... nem volt az igazi.

25 N

2011. aug. 30. 14:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Olyan Nő fog most hozzád szólni aki tényleg "Megette a kenyere javát".

Ne kezd vele újra,egy ideig minden szép és jó lesz, aztán minden kezdődik előről!Ezt ne felejtsd el!!!

2011. aug. 30. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Az újrakezdés valamelyik fél részéről csak önbecsapás, önámítás. Lehet a párja észre sem veszi, hogy ő csak megalkuszik a helyzettel, mert pl. nincs esélye jobbat találni, vagy csak fél a változástól, az egyedülléttől. Nem hiszem, hogy ez egy kölcsönös, tartós kapcsolat lehet.
2011. aug. 30. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az újramelegített töltöttkáposztától most már falnak megyek egyszer...

Ha rájöttetek mi a gond, dolgozzatok rajta. Millióféle kapcsolat van. Ha szeretnétek együtt maradni, ne hallgassatok a károgókra. AZért mert valakinek nem sikerült, másnak sikerülhet, nektek is.

Tapasztalatból mondom: ne arra fókuszálj(atok), hogy "mi van, ha megint nem megy". Hanem tegyetek azért, hogy menjen. Találd meg önmagad, hogy stabil légy (ha kell, segítséggel), és ne a másikra terheld a felelősséget, hogy boldoggá tegyen.

Engem van, aki hülyének tartott, hogy újrakezdtem (sokadszorra) a párommal, többen oltogatták őt is, engem is, hogy hagyjuk abba, és egyszercsak elegem lett, hogy beleszólnak az életembe. Én életem, én kapcsolatom.

Úgyhogy hajrá!

(A fura kis érzésed normális, én is ismerem. De ha akarod a kapcsolatot, engedd el a félelmet, gyanakvást, különben megint ugyanott köttök ki. Én azt a megoldást választottam, hoyg képzeletben beletettem az eddigi kapcsolatunkat egy dobozba, leragasztottam és föltettem egy polcra, minden hibájával, gyengeségével, egyebével együtt. Kész, vége, elmúlt. És úgy tekintek magunkra, mint egy vadiúj párra...)

2011. aug. 31. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!