Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ruhákat szeretnék adományozni,...

Ruhákat szeretnék adományozni, ötletek?

Figyelt kérdés
Olyan alapítványt, vagy szervezetet keresnék, akiknek szükségük van ruhákra, és eljönnek érte. Az egész téma nagyon mélyen érint, ezért kizárt dolognak tartom, hogy kibírom azt, ha előttem elkezdik szétválogatni, hogy mi használható, és mi nem az adakozásra szánt ruhákból. (A Vöröskeresztről hallottam ezt). Biztos vagyok benne, hogy valakik nagyon örülnének minden egyes darabnak, ezért szeretném felajánlani, lehetőleg egyben, hogy vigyék el. Ebben kérném a segítséget, esetleg linket olyan megbízható szervezetekről, akik VALÓBAN eljuttatják a ruhákat a rászorulóknak. Előre is köszönöm.
2011. aug. 29. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is budapesti vagyok.Mi a családsegítőbe ajánlottuk fel.Elfogadták.Elvileg minden kerületben van ilyen.Szerintem érte nem mennek,de elfogadják.Vagy tényleg,a plébánia is jó ötlet.
2011. aug. 29. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó, hogy rátaláltam, mert nekem is van egy vagon ruhám,ami feleslegessé vált. Mivel XS-M közötti méretűek, szerintem gyerekeknek is jó lehet, nem csak felnőtteknek. De nekem is az volt eddig a gondom, hogy hova adjam, hogy célba érjen és ne az alapítvány munkatársai öltözzenek belőle... (Férjem egy alapítvány társcégénél dolgozik, sajnos tényleg nagyrészt a dolgozóknál marad az adományok jelentős hányada)
2011. aug. 29. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Templomos vagyok.

Családsegítőbe ne vidd,hacsak nem azt akarod látni,hogy akik ott ülnek(kisebbség)egyből mint a disznók át túrják és nem kell neki(szó szerint idézném ,,de csöves rongyok ezek,ki a francnak kell >21 kerület<"),vöröskeresztben pedig tényleg ha olyan a ruha elöbb maguknak válogatják át.

Személyes tapasztalat mind...

2011. aug. 29. 19:53
 14/14 Megyeri Renáta válasza:

Szia!

Tagja vagyok a Mentőöv Alapítvány és koordinációs irodának! Létre hoztunk a facebookon egy oldalt, ahol közzé tesszük az emberek által felkínált tárgyakat, ruhákat....ha gondolod nagyon szívesen kiteszem, ha érdekel a dolog, írj a csencsi5@freemail.hu-ra!

2011. szept. 5. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!