Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom állandóan más "jó"...

Párom állandóan más "jó" nőkkel foglakozik!?

Figyelt kérdés

Páromat felidegesíti, ha szerinte "jó nőknek" gáz pasijuk van. Képes ezen órákat morogni, ha megtudja/meglátja hogy szerinte "jó nők igénytelen csicskákkal" jönnek össze.

Csakhogy ez nekem rosszul esik, én meg azt nem tudom megértni hogy itt vagyok neki én (szerinte nem létezik nálam jobb, tény hogy elismerést kapok a férfiaktól és az egom is meglehetősen magas) és mégis más "jó" nőkkel foglalkozik az ismerősei körében!

Szerintetek ez miért van? Természetesen ő is meglehetősen elvan ájulva magától, rendszeresen jár konditerembe. Volt, hogy azt is mondta hogy abba hagyja az edzést, ha már ugyis minden nyominak jut nő. (Persze nem gondolta komolyan)

De nekem ezek a kijelentései nagyon rosszul esnek. Mit gondoltok?

2011. aug. 29. 01:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

68%-nak igaza van (jó két választ is írt)

Amúgy a pasid rendkívül egoista és hiú, ez nem jó dolog, mert hajlik a ribancságra sajnos. Az ilyen pasikat nem tudod megtartani...látod, már most bántja a hiúságát hogy más jó nők nyomi pasikkal vannak.

azzal tudsz jól reagálni, ha mosolyogsz egyet és azt mondod, hogy nem számít a külső, sokkal többet ér a belső, és valójában az a pasi nem nyomi, mert biztosan nagyon jó belsővel rendelkező pasi lehet ha így beleszeretett a nő.

Ezzel a "belső számít" válasszal egy hiú embernek jó választás válaszolni.

2011. aug. 29. 11:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben visszaszólnék, hogy talán nem is olyan nyomik, ha ilyen nőjük van, talán belül sokkal jobbak, mint a díszmajmok, és sok nőnek ez fontosabb. De azért durva, hogy téged fáraszt a baromságaival, nem kérdezted, hogy miért nem a haverjaival tárgyalja ezt ki.
2011. aug. 29. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!