Szoktatok ilyeneket csinálni? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Utálom a barátnőm anyját ezért sokszor azzal idegesítem ,hogy amikor kettesben vagyok vele otthon mert még nem jött haza a barátnőm, részletesen mesélem neki ,hogy szeretkeztem a lányával, meghogy a kicsi lánya milyen pózokban szereti csinálni.
Amikor panaszkodik a lányának erről nem megy vele semmire mert nekem hisz, azt mondja "anyu csak szétakarsz szakítani minket".
2011. aug. 28. 19:29
11/25 anonim válasza:
hát én röhögtem, de ez biztos nem igaz. ha meg igen, hát fejethajtok pofátlanságod előtt. :D
13/25 anonim válasza:
Az anyja helyébe már én is kib*sztalak volna a mint macskát sz*rni.. Megrugdostalak volna tuti.. XDD hány évesek vagytok édes fiaim?
14/25 anonim válasza:
Prűd vagyok, mert nem izgatna fel, ahogy a lányom barátja a szexuális életüket ecseteli? Elég fura a gondolkodásod.
15/25 anonim válasza:
Az anyja helyében elárulnám neked, hogy a lányom herpeszes.
16/25 anonim válasza:
a nem vagy paraszt, csupán mezőgazdasági baromságból tisztán látszik, hogy kamu :)
17/25 anonim válasza:
Prűdek vagytok :) Engem lehet fel is izgatna :D:D
Ez még viccnek is borzasztó volt! Osztrák vagy mi? (:
18/25 anonim válasza:
akinek annyi az IQ-ja, h ilyet csináljon, az kevés ahhoz, h írni tudjon.
szóval ne kamuzz kisapám! :P
19/25 anonim válasza:
de gyökér vagy. én az anyósod helyében már szájba vertelek volna.
20/25 anonim válasza:
Hát szerintem ez undorító dolog . Nagyon bunkó vagy főleg hogy a barátnődet és neki az anyukáját egymás ellen fordítod pusztán csak azért mert neked a barátnőd anyukája nem szimpatikus ! Szerintem te sem örülnél annak ha anyád és apád erről beszélne az ebédnél neked és most ez nagyon távol álló volt vagy ha majd lesz egy lányod és annak a barátja fogja ezt csinálni veled . Ez egy nagyon undorító dolog hagyd abba rögtön míg a lány észre nem veszi hogy egy barommal jár mert gondolom nem akarod elveszíteni a barátnődet vagy igen mert akkor elég lenne mondani neki hogy na pá .De az hogy a saját anyja ellen fordítod az tényleg már nagyon gusztustalan dolog hisz ha ti szakítotok akkor annak a szegény lánynak nem lesz kihez fordulnia mert miattad nincs jóban az anyjával . Ha szereted a lányt akkor ezt nem teszed meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!