Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja szeret! Akkor...

Azt mondja szeret! Akkor miért van fent társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Nem értelme mi értelme ennek ha én itt vagyok én,szerintem ez nem normális,persze már láttam ehhez hasonló kérdéseket ezen az oldalon és páran azt mondják hogy barátkozni mennek oda sokan.Na már most én bárhol tudok barátkozni ahhoz nem kell társkereső én úgy gondolom,és a nevében is benne van hogy társkereső és nem barátkereső....
2011. aug. 28. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na jó, 6 hónap elég idő ahhoz, hogy megismerjen annyira, hogy tudja mit akar veled. Az, hogy nem törli magát, még megengedhető, amíg nem a közös életeteket tervezitek... De a mindennapos belépés gáz.

Lehetséges, hogy túl hűvösen kezeled? Épp ezért nem biztos benned?

Pl egyszer én is így voltam, megismertem XY-t, és mivel ritkán találkoztunk és ha találkoztunk is, alig mesélt magáról, szóval nem tudtam igazán megismerni és közel érezni magamhoz. Az interneten mindenféle emberek vannak, ezért volt némi bizalmatlanság bennem is a szándékait illetően.

Tehát amíg nem éreztem azt, hogy ez egy tartalmas kapcsolat ami remélhetőleg holtig tarthat, gondoltam addig nem törlöm magam. Viszont voltak megkezdett levelezéseim és mások is írtak, illik válaszolni ha már fenn vagyok. Többnyire a "bocs nem"-eket küldözgettem, meg egyéb közös témákról eszmecseréltem.

Nem egy néha összefutunk típusú kapcsolatra vágytam, és amíg azt érzem, miért ne keressek mást amúgy?

Ő meg? Talán zavarta,hogy nem töröltem magam? Sose mondta. Én meg szerettem volna jobban megismerni és többet találkozni. Lehet arra várt, hogy töröljem magam? Hát előbb bizonyítsa be, hogy tényleg nincs szükségem keresésre...

Na nem tudom, te vagy a férfi, neked illene lépni és szorosabbra fűzni a kapcsolatotokat. Ne a nőtől várd...

2011. aug. 28. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
te csak a átmeneteni állapot vagy neki amint találna jobbat otthagyna. nincs elfogyadható magyarázat arra ha valaki minden nap társkeresőn lóg.
2011. aug. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!