Melyik a jobb? Ha egy pasi az Audiját összelopja (léhűtő munkákkal, prosti vagy strici) vagy apuci alárakja?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:40 vagyok
Annyit még hozzátennék, hogy nem azt ítélem el, ha valakinek a szülei megtehetik, hogy segítsenek és ő ezt el is fogadja, hanem azt ha beleül a tutiba és soha semmi nem tesz ezután csak hagyja hogy pénzeljék a szülei még 30 évesen is. Mert van aki megkapja a segítséget az elején otthonról, de aztán a saját lábára áll és még esetleg vissza is tud adni belőle valamit a szülőknek ha rászorulnak.
Ja főleg ha valamelyikőtök házát rabolta ki érte! De menő!
Miért van azzal baj, ha valakinek a szülei megtehetik, hogy vesznek egy kocsit a gyereküknek. Ja, hogy mert nektek nem adtak? Ez semmi más csak az irigység! Miért lenne attól el kényeztetett?
erkölcsileg inkább a második esetet preferálnám.
mondjuk kocsit soha nem tennék a gyerekem alá, azért meg lehet dolgozni pár év alatt. ellenben lakásra már most gyűjtök neki, mert nem lenne pofám azt nézni, h albérletben nyomorog vagy a hitelt nyögi.
Minek neki Audi? Engem a 20 éves Nissanom is elvisz, ahova kell... 2 nyarat dolgoztam érte.
20/L
Mind kettő rossz, de talán második még jobb mert majd még kikupálódhat a srác, az első meg rájön hogy ez milyen király azt egyre nagyobb f*** lesz.
Mondjuk aki említette hogy ha pont rá hibáznak és azt rabolják akinek bejön. Hát igen ez is csak addig vicces. Mert gondolom a stricinek nem lenne a prostija. Vagy épp akihez betörnek 3-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!