Akinek horgászik a férje az segitsen nekem! Kinek van igaza?
Néha apám is berakja a csalit a hűtőbe. Persze ez anyámat teljesen kiakasztja :D
De mindig normálisan lezárja, plusz szerintem van annyi esze mindenkinek, hogy nem eszi meg az ilyesmit. Engem ez abszolút nem zavar.
Teljesen külön van, gondolom zárt dobozban is tároljátok, szóval nem értem a felháborodást, pedig nem horgászok.
A hölgyike ugyanígy felháborodott volna, ha kutyakaját talál, vagy egyebet, és ha ő nem kezd rá, a többiek se nyervognak. :D
Mi is ott tároljuk :)
Van néhány színes kis törököző ami nem jó semmire azt be tesszük ezek a csalik alá,hogy a szagot az szívja fel.Ezt hetente cseréljük,kimossuk.
Így tuti még a szag sem megy át a mi kajánkra :)
Remélem tudtam segíteni.
Semmi horgászos kapcsolatom nincs, de szerintem, ha rendesen le van zárva a csalis doboz akkor ezzel az égvilágon semmi gond sincs.
MÁS:
Mekkora egy utolsó paraszt ez a nő?! Ha ilyen vagy hasonló problémám lenne akkor nem ordibálnám szét, hogy megalázzam azt aki MEGHÍVOTT és VENDÉGÜL LÁT, hanem félre hívnám és úgy mondanám meg neki. Ez a minimum, ha vendég vagyok, szerintem. SZÁNALMAS.
Mekkora bunkó.:D Szép kis ismerős.
Legközelebb ne hívd meg.
a kinek van igaza kérdés eltörpül amellett, hogy csaj marha nagy tajparaszt volt, hogy ebből patáliát csinált.
haza kellett volna küldeni az édesanyjához, hogy nevelje meg, ha még eddig nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!