Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhatott ilyet? Csak a...

Hogy mondhatott ilyet? Csak a második lehetek az életében?

Figyelt kérdés

Párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Én nagyon szeretem, de nála azt éreztem, hogy egyszer szeret, mindennél jobban aztán mintha megijedne a saját érzéseitől és befékez, akkor nem érzem, hogy fontos lennék azt érzem, ha vagyok jó ha nem vagyok akkor is jó. És ezek az állapotok váltakoztak a kapcsolatunk folyamán. Elérkeztem arra a pontra, hogy ez nekem kevés, nem erre vágyom és választás elé állítottam.

Hosszasan elbeszélgettünk és elmondta, hogy én csak a második lehetek az életében, mert ő önimádó. Még senkinek nem sikerült az első helyet megszereznie az életében és senkinek nem is fog soha. Saját maga mindennél fontosabb lesz számára és tudja, hogy ugyis elfogom hagyni mert szerinte sokkal jobbat érdemlek és erre majd én is ráfogok jönni, ő pedig nem akarja összetőretni a szívét mert ugyis tudja mi lesz a vége.

Még mindig nem fogom fel, hogy ezeket mondta egy közel 30 éves férfi! Hogy gondolkozhat így? Hogy jelentheti ki, hogy önimádó? Ezek szerint eddig csak szórakozott velem?

Mit tennétek a helyemben? Én tényleg szeretem, de ezek után nem tudom lenne-e értelme vele maradnom!

2011. aug. 27. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szeret téged.

Az én párom is mondott már olyat, hogy legszívesebben kiugrottam volna az ablakon utána:)))

Pl. mondta már, hogy nem lenne öngyilkos miattam és hogy mással is el tudja képzelni az életét. Ugyanis én is olyasmit éreztem mint te, hogy jó neki hogy vagyok de tök jól el van nélkülem, ha rákérdezek, szeret...Ezért kitaláltam a keresztkérdést, hogy el tudja-e képzelni az életét mással? És lazán közölte hogy hát persze. 3 hét depresszió...Aztán mondtam neki, hogy én ezt így nem bírom folytatni. Akkor meg kifejtette, hogy ezt ő nem úgy értette, hogy most bárki mással elképzeli, de tudja, ha szétmennénk, ő nem maradna örökre egyedül és később, akár több év múlva de lenne neki más. És hogy ő ezt úgy értette, hogy nem lenne miattam öngyilkos.

Nagyanyámnak azt mondta nagyapám, hogy ha nem megy hozzá, öngyilkos lesz, blablabla...aztán még mondta élete során vagy 5 nőnek, tele van az ország a gyerekeivel. Minden feleségét kivétel nélkül megcsalta, most halt meg 82 évesen és van egy 22 éves lánya. Mindig erre gondolok, mikor bőghetnékem van attól, hogy az én párom soha nem mond nekem ilyen szépeket.

De ez valahol azt is jelenti, hogy őszinte. Én már mindenében kutakodtam, csúnya dolog, de ilyen szavak után, hogy mással is el tudja képzelni, stb. mindig képzelődök, de soha nem találok semmit, 4 éve semmi. Csak én vagyok neki és kupálódik már, mert most is fél órán keresztül bizonygatta, hogy csak én kellek neki és ő senki mást nem tudna ennél jobban szeretni, higgyem el.

Nem mindenki társfüggő típus, de van ennek jó oldala is. Ha nincsenek nagy, túlságosan szélsőséges érzelmei, valószínű lecsapni se olyan könnyű a kezedről.

Az én páromban az az egyik legvonzóbb, hogy kerek egész nélkülem is, valóban nem törne össze örökre ha elhagynám, tisztában van a saját értékeivel, nem függ tőlem az önértékelése. Szóval nekem volna mit tanulnom tőle.

Nagyon nehezen értettem meg, hogy ő ilyen és nem azért ilyen, mert engem nem szeret, ő ilyen lenne a világ legszebb lányával is.

Kérdés, neked ez jó-e. Nekem nem mindig jó, de mivel minden ellenére nagyon szeret, megpróbálom elfogadni, hogy ő ilyen.

2011. aug. 27. 19:42
 12/12 anonim válasza:

Szerintem se maradj vele sokáig hisz ha csak magával foglalkozik akkor már lese fog sz*rni téged!!!!

/Lány/

2011. aug. 28. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!