Mi tévő legyek? Szóljak apunak?
Figyelt kérdés
apu tegnap reggel megkért hogy szedjem össze a mosnivalót, az enyémet meg a nővéremét, össze is szedtem de a nővérem nadrágjának a zsebében találtam egy doboz cigit meg egy gyújtót, nem szóltam se neki se apának, apunak nem merek szólni mert eddig se voltak jóban és félek hogy ettől csak rosszabb lenne, én nem szeretnék emiatt összeveszni a nővéremmel de félek hogyha nem szólok apunak és rájön akkor engem is lecsesz hogy mért nem mondtam el ha tudtam, nagyon félek,14/L2011. aug. 27. 08:44
11/13 anonim válasza:
:S
fain csaj a nővéred... Meg se éri kedvesnek lenni vele
12/13 A kérdező kommentje:
inkább nem szólok apunak, képes és megver, volt már rá példa hogy verekedtünk :S
2011. aug. 28. 16:48
13/13 anonim válasza:
ez testvérek között előfordul! MI is nővéremmel gyilkoltuk egymást folyamatosan! De ez már megváltozott! Ahogy utáltuk egymást gyerekként most annyira imádom, meg Ő is engem! Öcsém még ezen a testvér utálós korszakon nem lépett túl de haladunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!