Nekem sincs senkim és nem is valószínű hogy lesz. De ha egyszer nem érzem magam jól diszkóban más szórakozási lehetőségem meg nem lenne?
2011. aug. 26. 20:56
13/19 anonim válasza:
Most már én is ilyen lány vagyok. Régebben csak a barátokkal találkoztam, aztán rákaptam mindenféle bulizásra(disco,koncert,stb). ez egy éve volt. Rájöttem hogy egy ideig tök jó..de utána már ritka szar. lassan 1 éve nem voltam sehol..és nem is hiányzik, több pénzem marad:D 1-1 barátnőmmel igaz találkozgatok néha, de ennyi. és nekem elég. :)
20L
2011. aug. 26. 21:02
14/19 anonim válasza:
Én nem szeretek elmenni. Én voltam a 20:22-es. Én félek mert még nem jártam senkivel és cikinek is érzem de ha meg nem megyek sehova nehezen tudnék bárkit is megismerni.
2011. aug. 26. 21:18
15/19 anonim válasza:
Tényleg nincs semmi értelme csak azért elmenni, hogy berúgjak, vagy hasonlók, meg tényleg alig van olyan normális hely ahova éjszaka lehetne menni. Nappal sincsenek nagyon, de ez más dolog. Mert, ha lenne valami hely ahova a társaság miatt jársz, hogy jót beszélgess akkor már szívesebben elmennék.
2011. aug. 26. 21:28
16/19 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak én vagyok egyedül akinek még nem volt kapcsolata. Mert folyton azt látom, hogy mindenkinek volt már párja, csak nekem nem.
2011. aug. 26. 21:35
17/19 anonim válasza:
Én is eljártam sokat a barátokkal, de sosem élveztem igazán. 11 körül már álmos voltam és azt vártam mikor mehetek végre haza.
Aztán jött a fősuli mellett a munka és nem jártam el többet.
Ez már 10 éve volt. Most férjnél vagyok 1 kislányom van és a férjemet az interneten ismertem meg.
Fel a fejjel te is fogsz találni valakit az iskolában, a leendő munkahelyen vagy a neten.
2011. aug. 26. 22:45
18/19 anonim válasza:
Hát igen. A lányok akik nem szeretnek diszkózni, azok jobb híján otthon ülnek és hasonlók, azok a fiúk, akik nem szeretnek bulizni, szintén otthon ülnek és ezért eléggé lehetetlen összeismerkedniük. Szerintem szomorú, hogy nincs olyan hely, ahova elmehetnének az ilyen emberek. Valahová, ahol nem leszel menő, ha lerészegedsz és nem kell hering módjára vergődni a táncparketten...
2011. aug. 26. 23:04
19/19 anonim válasza:
Én soha nem voltam buliba, de valahogy nem is az én világom... pia nélkül is jól tudom érezni magam, meg ez a tucc-tuccos zene se tetszik. Koncertre járok inkább, de oda is csak nagyon ritkán. Az unokatesóm most lett 18, 17 évesen is volt, hogy 9-kor elment, aztán reggel 6-kor jött haza, ezt elég sokszor megcsinálta. Hívott már engem is, de mondtam neki, hogy inkább kihagynám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!