Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők, számotok...

Párkapcsolatban élők, számotokra mi a tipikus férfi munka?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ő porszívozik, viszi le a szemetet és legtöbbször a kutyát is ő viszi( este mindig). A többibe is besegít, bármibee, ha megkérem, de ezek az ő dolgai:)
2011. aug. 26. 15:15
 12/20 anonim ***** válasza:
szó sem volt arról, h a nő nem KÉPES ezeket elvégezni, én is tudok füvet nyírni... csak sokkal nagyobb energiabefektetéssel. és bár ki szeret mosogatni, de inkább ezt választom...
2011. aug. 26. 15:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Autó mosás:D
2011. aug. 26. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:

a férfi munka szerintem mindig az erőben mutatkozik meg

amit a nő nem bír megcsinálni, vagy a amit a nő nehezebben végez, vagy rövidebb ideig megy neki, stb

én néha totál el vagyok ájulva amikor a párom súlyzózik, hogy de erős....

2011. aug. 26. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Én alapból nem nyírok füvet. Pedig én is meg tudnám csinálni, de (szerintem) az a férfi dolga. Ő is vegye ki a részét a házkörüli munkákból. /Persze más a helyzet, ha valaki egyedül él nőként, vagy az anyukájával./ Ugyanilyen pl. a favágás is. Amíg édesanyámmal laktam, addig én is vágtam fát, de most hogy a Párommal élek, ez az ő feladata.

26N

2011. aug. 26. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Főzés,mosás,takaritás,gyereknevelés,fűnyírás,autómosás,villanykörte becsavarás stb...:DD mért kéne különbséget tennünk,mindegyiket megtudják csinálni a nők is meg a férfiak is.
2011. aug. 26. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Fűnyírás, favágás, porszívó kitakarítása, autó takarítás, dolgok szétszerelése és összerakása, elektronikai kütyük rendben tartása. Nálunk kb. ennyi a reszortja, de azért szokott nőiesebb házimunkában is segíteni.
2011. aug. 26. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálunk az a férfi munka éppen amire nekem már aznap nincs kapacitásom. Nem tudok mindent egyedül megcsinálni sajnos gyerekek és munka mellett.

De soha nem vágok fát ( vegyes tüzelésű kazán volt a vágya)nem hordom azokat, a füvet is ő nyírja, na meg mindig ő viszi ki a szemetet. Néha megkérem segítsen elmosogatni amíg nem veszünk gépet.

2011. aug. 26. 20:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy kb. nálunk is ezek a férfimunkák. Fűnyírás (én szeretném csinálni, de ha ő nyírja is én tüsszögök, olyan allergiás vagyok rá). Favágás, behordja, én meg leadogatom a pincébe (ott a kazán). Kütyük rendben tartása is az ő feladata, de mondjuk a fényképeket én is le tudom menteni a gépre :). A kocsik takarítása az én feladatom, az övé a porszívó tisztítása. És minden olyan az övé még, amit én nem bírok el (pl. rönk kiásása, nagyobb ásás, fák metszése-ez inkább kényelem).
2011. aug. 26. 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
mi panelben élünk, nálunk férfimunka a karácsonyfa állítás - női a tűlevél takarítás, férfi munka a kocsi - női a műszerfal matricázása egy cróm szivecskével, férfi feladata a hajnali kelés - nőé a hajnali orál, stb.
2011. aug. 29. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!